Viser 82031 arbeidsgivere
Rekrutteringsprogrammer:
ABB
ABB er ledende innen kraft og automasjon. Vi satser tungt på forskning og har lang tradisjon for utvikling av pålitelige og energieffektive teknologier. Vi har 2000 ansatte i Norge, men plass til flere!
Avdelinger: Oslo , Hammerfest, Harstad, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stord, Stavanger, Kristiansand, Skien, Drammen, Asker, Time, Ulstein
1 stillingsannonse Frist
Fortløpende
Rekrutteringsprogrammer:
Accenture
Accenture Norge er i vekst og søker derfor nyutdannede til vår Technology avdeling. Vi er også på jakt etter dyktige kandidater til vårt Summer Internship program innenfor både Technology og Management Consulting. Les mer og søk på stillingene på www.accenture.no/jobb.
Avdelinger: Oslo , Bergen, Stavanger
Rekrutteringsprogrammer:
Advokatfirmaet Haavind
Avdelinger: Oslo
Jobbmuligheter

Haavind er et av landets ledende advokatfirmaer. Vi jobber bredt innenfor alle forretningsjuridiske områder med erfarne og anerkjente advokater innen hvert fagfelt.

Som et stort forretningsadvokatfirma kan vi tilby deg:

  • å bli en del av et spennende og sterkt fagmiljø
  • muligheten til å opparbeide deg høy faglig kompetanse
  • å lære å finne gode løsninger for interessante kunder
  • en individuell karriereplan og tett oppfølging for å nå dine mål
  • årlige firmaturer, firmasamlinger, fredagspils og bedriftsidrettslag  

I tillegg har Haavind:

  • høyere andel partnere som gir tett samarbeid mellom yngre advokater og partnere
  • uformelt arbeidsmiljø og humor i hverdagen
  • fokus på at forretningsjuridisk rådgivning må være forankret i en sterk faglig kultur
  • lang tradisjon for utstrakt prosedyrevirksomhet. Vi legger til rette for at alle fullmektigene får sine saker innen to år
  • sterke faglige miljøer innen flere selvstendige rettsområder.

Haavind ansetter faglig dyktige mennesker med stort engasjement og ønske om å være del av og bidra til vårt felleskap.

Vi verdsetter at våre medarbeidere har forskjellig erfaringsbakgrunn - det gir et spennende faglig og sosialt miljø.

Send søknad

Rekrutteringsprogrammer:
AF Gruppen
AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.
Avdelinger: Oslo
Rekrutteringsprogrammer:
Affecto Norway
Affecto er Norges og Nordens ledende leverandør innen Business Intelligence- og Information Management-løsninger.
Avdelinger: Oslo , Bergen
Rekrutteringsprogrammer:
Agder Energi
Agder Energi foredler og forvalter naturlig, fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.
Avdelinger: Kristiansand, Arendal


Rekrutteringsprogrammer:
Aibel
Aibel er et ledende serviceselskap i olje- og gassindustrien.
Avdelinger: Oslo , Hammerfest, Harstad, Stjørdal, Kristiansund, Bergen, Haugesund, Stavanger
3 stillingsannonser Frist
05.10.2015
07.10.2015
07.10.2015
Rekrutteringsprogrammer:
AIESEC
AIESEC er verdens største studentdrevne organisasjon og finnes i dag i over 124 land og territorier og har tilsammen over 100 000 medlemmer. AIESECs hovedfokus er å tilby en plattform for unge menneskers derskapsutvikling. Vi tilbyr muligheten til å delta i internasjonale praktikantstillinger, få erfaring innenfor lederskap og delta i et globalt læringsmiljø. AIESEC er drevet av unge mennesker, for unge mennesker, og tilbyr verdifulle erfaringer til alle våre aktører.
Avdelinger: Oslo , Trondheim, Bergen, Stavanger
Jobbmuligheter

AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.

Global Talent:

Formålet med dette programmet er å tilby nyutdannede studenter en mulighet til å sette i praksis sine akademiske ferdigheter og praktisere det som de har lært på skolen gjennom å være praktikant i en bedrift i utlandet. AIESEC ønsker gjennom dette programmet å tilrettelegge for en internasjonal opplevelse med mulighet for personlig og profesjonell utvikling. Deltakende bedrifter er samarbeidspartnere til AIESEC i vertslandet, enten på lokal eller nasjonal nivå. Vi har praktikantstillinger i mange forskjellige arbeidsfelter som blant annet markedsføring, HR, finans, regnskap, salg og kundeservice.

Global Citizen: 

Ved å delta I dette programmet gis unge mennesker en mulighet til å arbeide frivillig i et av våre lokale utviklingsprosjekter i ønsket vertsland. Formålet er å tilby unge mennesker en kulturell opplevelse der de gis mulighet til å personlig utvikling og få verdifull livserfaring. Våre prosjekter, i regi av AIESEC lokallag i vertslandene, kan både være arrangert av AIESEC eller i andre organisasjoner.

Mer informasjon: www.aiesec.no

Vi har mange profesjonelle, internasjonale praktikantstillinger samt frivillige voluntær muligheter som passer godt for både nyutdannende og unge mennesker med tidligere arbeidserfaring som ønsker å utvide perspektiver og få ny verdifull erfaring i et annet land. 

Rekrutteringsprogrammer:
Avanade Norway
Avanade er en joint venture mellom Accenture og Microsoft. Vi er lokalisert over hele verden og per i dag er vi ca. 120 ansatte i Norge og over 17.000 globalt. Selskapets formål er å tilby den tyngste og beste kompetansen på bruk av Microsofts plattform i virksomhetskritiske løsninger.
Avdelinger: Utlandet, Oslo , Bærum
8 stillingsannonser Frist
Fortløpende
Fortløpende
31.10.2015
Rekrutteringsprogrammer:
BA-HR Advokatfirma
BA-HR er rådgiveren du jobber tett sammen med når store transaksjoner skal gjennomføres, når viktige tvister skal løses, og når kompliserte juridiske spørsmål skal utføres. Vi vil bidra som en diskusjonspartner, rådgiver og problemløser for norske oppdragsgivere i lokale eller internasjonale forhold, og for utenlandske aktører med utfordringer i Norge.
Avdelinger: Oslo
Jobbmuligheter

Vi er kontinuering på jakt etter nye lagspillere som har lyst til å utvikle sine advokatferdigheter hos oss. Vi legger stor vekt på samarbeid og lagånd i oppdragsutførelsen for å skape det beste resultatet for våre klienter. Du må være faglig meget dyktig, trives med å samarbeide med andre mennesker og være glad i utfordringer. Vi søker mangfold i kultur, bakgrunn og personligheter hos våre medarbeidere. Vi tror det bidrar til et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. Vår organisasjonsform muliggjør en optimal kombinasjon av fremragende spesialister og dyktige generalister. Engasjement og interesse for fag og klienter er en forutsetning for å trives i BA-HR. Vi forventer helhjertet innsats, men ingen av våre fullmektiger eller advokater er pålagt budsjettansvar, krav til minimums-inntjening eller et visst antall fakturerte timer. Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha et balansert forhold mellom jobb og fritid. Vi tror det bidrar til at vi kan yte ”det lille ekstra” når det virkelig trengs.  Vi mener at våre medarbeidere lærer best gjennom erfaring. Vi tror løpende tilbakemelding og oppfølging gir et godt fundament for faglig og personlig utvikling. For nyansatte fullmektiger har vi også et eget opplærings-program hvor det legges særlig vekt på opplæring innen det forretningsjuridiske fagfelt og utvikling av advokategenskaper. Vi avholder også ulike interne kurs og seminarer - enten i egen regi eller i samarbeid med utenlandske advokatfirmaer. I tillegg deltar våre ansatte på en rekke eksterne kurs i inn- og utland. Vi tar gjerne imot søknader på fullmektigstilling året rundt og behandler disse fortløpende etter hvert som de mottas. Søknad kan gjerne sendes inn via våre hjemmesider, www.bahr.no.

Rekrutteringsprogrammer:
Bekk Consulting AS
Bekk Consulting AS er et norsk konsulentselskap. Vi gjennomfører prosjekter for store private og offentlige virksomheter innen strategisk rådgivning, utvikling av IT-systemer og design av digitale tjenester. Vi er i dag omkring 350 ansatte, og har kontorer i Oslo og Trondheim.
Avdelinger: Oslo , Trondheim
10 stillingsannonser Frist
Fortløpende
Fortløpende
Fortløpende
Rekrutteringsprogrammer:
Cisco Systems
Cisco er verdens ledende nettverksleverandør som forandrer måten mennesker kommuniserer sammen og samarbeider på.
Avdelinger: Oslo , Bærum

Rekrutteringsprogrammer:
Coca-Cola Enterprises Norge AS
Vi har det som trengs for å skape suksess! Suksess krever imidlertid at de ansatte har et felles mål. En tørst etter å utforske nye territorier, flytte grenser og få spennende oppgaver i en virksomhet som utvikler seg raskt.
Avdelinger: Oslo , Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand
Computas
Computas AS er et norsk IT-konsulentselskap med bred kompetanse innen blant annet BPM, fagsystemer, systemutvikling, portaler, integrerte operasjoner og semantisk teknologi. Vil du være med på laget? Les mer på www.computas.com.
Avdelinger: Romania, Oslo , Stavanger, Bærum
10 stillingsannonser Frist
10.10.2015
10.10.2015
10.10.2015
Daymaker
Daymaker er en profesjonell partner når det gjelder målinger av kundeopplevelse i butikker per telefon og internett. Vi har medarbeidere med lang erfaring innen imøtekommenhet fremfor kunder, lederskap, salg- og markedsføring og hr-spørsmål. Vi gir kunden et bilde av hva som virkelig skjer i "servicemøtet", sannhetens øyeblikk.
Avdelinger: Utlandet, Oslo
Jobbmuligheter

Bli observatør

Å jobbe som observatør hos Daymaker er en spennende ekstrajobb med mange fordeler og muligheter;  frihet under ansvar, sosial utvikling og økonomisk tilskudd. Du får være med å påvirke andre bedrifters utvikling innen kundeservice. Daymaker har et stort kontaktnett og har innsyn i våre kunders behov.

Jobben som observatør ber stimulerende, morsom og fleksibel. Du kan dessuten kombinere jobben med andre jobber eller studier. Vi søker observatører i alle aldre, fra 18 år og oppover.

Rekrutteringsprogrammer:
DNB
DNB har et anerkjent traineeprogram som har vært drevet siden 1994. Traineene får 18 måneders opplæring i ulike fagmiljøer med løpende oppfølging og støtte fra egen fadder og traineekoordinator.
Avdelinger: Oslo , Trondheim, Bergen
14 stillingsannonser Frist
05.10.2015
06.10.2015
18.02.2016
Rekrutteringsprogrammer:
Elkem
Vi søker deg som vil jobbe med fremtidens miljø- og materialløsninger.
Avdelinger: Oslo , Kristiansand, Kvam, Bremanger, Orkdal, Sørfold, Tana
8 stillingsannonser Frist
03.11.2015
18.10.2015
28.10.2015
Elkjøp
Elkjøp - vi skal bli klodens mest kundeorienterte kjede
Avdelinger: Oslo , Hammerfest, Harstad, Tromsø, Bodø, Fauske, Narvik, Sortland, Levanger, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Flora, Bergen, Stord, Eigersund, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Kristiansand, Lyngdal, Arendal, Notodden, Porsgrunn, Skien, Horten, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Hamar, Kongsvinger , Fredrikstad, Halden, Moss, Sarpsborg, Rygge, Ski, Ås, Bærum, Asker, Lørenskog, Nittedal, Ullensaker, Gran, Nordre Land, Nord-Aurdal, Nes i Buskerud, Gol, Nedre Eiker, Klepp, Karmøy, Bømlo, Voss, Os i Hordaland, Fjell, Sogndal, Vågsøy, Gloppen, Ulstein, Rauma, Oppdal, Orkdal, Midtre Gauldal, Vefsn, Rana, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Lenvik
12 stillingsannonser Frist
15.10.2015
15.10.2015
Fortløpende
Enklere Liv AS
Enklere Liv er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger.
Avdelinger: Oslo , Tromsø, Bodø, Steinkjer, Trondheim, Molde, Ålesund, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Kristiansand, Skien, Larvik, Tønsberg, Drammen, Gjøvik, Hamar, Fredrikstad, Ski, Ullensaker
1 stillingsannonse Frist
Fortløpende
EVRY
EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.
Avdelinger: Oslo , Alta, Harstad, Tromsø, Bodø, Narvik, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Kongsberg , Gjøvik, Kongsvinger , Askim, Fredrikstad, Ringsaker, Vestre Toten, Vefsn, Rana
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Firmanavn

Yrke

BIM-tekniker

3D-tegner

Account manager / Key Account manager

Adjunkt

Administrasjonssekretær

Advokat

Advokatfullmektig

Advokatsekretær

Agronom

Akkompagnatør

Aksjemegler

Aktuar

Akupunktør

Akustiker

Akuttsykepleier

Allmennlege

Allmennlærer

Allmennlærer for døve

Aluminiumskonstruktør

Ambassadør

Ambulansearbeider

Analytiker

Anestesilege

Anestesisykepleier

Animatør

Anleggsgartner

Anleggsleder / Byggleder

Apoteker

Apotektekniker

Arealplanlegger

Arkeolog

Arkitekt / Sivilarkitekt

Arkivar

Art director

Asfaltør

Assisterende rektor

Astrofysiker

Astronaut

Astronom

Audiograf

Audiopedagog

Automatiker

Automatiseringsingeniør

Autorisert regnskapsfører / Regnskapsfører

Avdelingsingeniør

Avdelingsleder

Avioniker

Avisbud

Baker

Banemontør

Bankkonsulent

Barista

Barne- og ungdomsmedarbeider

Barnehageassistent

Barnehageleder

Barnelege

Barnesykepleier

Barnevernspedagog

Bartender

Bedriftslege

Bedriftsrådgiver

Befal i forsvaret

Bestyrer / Styrer

Betongfagarbeider

Bibliotekar

Bid Manager

Billakkerer

Billedkunstner

Billedterapaut

Bilmekaniker

Biloppretter / Bilskadeoperatør

Bilselger

Bilskadeoperatør

Bioingeniør

Biokjemiker

Biolog

Biopat

Bioteknolog

Bistandsarbeider

Blikkenslager

Blogger

Blomsterdekoratør

Blyglasshåndverker

Bokbinder

Bonde

Bore- og vedlikeholdsoperatør

Botaniker

Brand manager / Produktansvarlig

Branningeniør

Brannkonstabel

Bryst- og endokrinkirurg

Brønnoperatør

Brønnoperatør hydrauliske rør

Brønnoperatør kabel

Brønnoperatør komplettering

Brønnoperatør sementering

Bunadtilvirker

Buntmaker

Bussjåfør

Butikkmedarbeider / Butikkselger

Butikksjef / Butikkledelse

By og trafikkplanlegger

Byantikvar

Byggingeniør

Bøkker

Båtbygger

Castingmedarbeider

Cellebiolog

Chassispåbygger

CNC-operatør

Coach

Compliance officer

Controller

Daglig leder / Administrerende direktør

Dansepedagog

Danser

Databasekonsulent / Databaseutvikler

Dataingeniør

Dekan

Dekksoffiser

Dekoratør

Demograf

Diakon

Dimensjonskontrollør

Diplomat

Dirigent

Dispasjør / Skadebehandler

Doktorgradstipendiat

Dokumentcontroller

Dommer

Dommerfullmektig

Domstolsjurist

Dramaturg

Driftsingeniør / Driftstekniker

Driftsleder

Drillingingeniør

Duodjar

Dyrepleier

Eiendomsmegler / Statsautorisert eiendomsmegler

Eksportmedarbeider

Eksportsjef

Elektriker

Elektroreparatør

Energi og miljøingeniør

Energimontør

Energioperatør

Entomolog

Ergoterapeut

Ernæringsfysiolog

ERP-spesialist

Etnolog

Etterforsker

Eurytmist

Fabrikksjef

Fagarbeider i industriell matproduksjon

Fagarbeider i sjømatproduksjon

Faglaborant

Faglærer

Faglærer i drama og teaterkommunikasjon

Faglærer i formgiving, kunst og håndverk

Faglærer i kroppsøving og idrettsfag

Faglærer i musikk

Fagoperatør grafisk emballasje

Fagoperatør i farging, trykking og etterbehandling

Fagoperatør i kjemisk prosessindustri

Fagoperatør i metallurgiske prosessfag

Fagoperatør kran- og løfteoperasjoner

Fakturamedarbeider

Familieterapaut

Farmasøyt

Feier

Feltingeniør

Fengselsbetjent

Film-, og tv-fotograf

Filolog / Litteraturviter

Filosof

Finansmegler

Finansrådgiver / Økonomisk rådgiver

Finmekaniker

Fiskehelsebiolog

Fiskeoppdretter

Fisker

Fjell- og bergverksarbeider

Flygeleder

Flyger

Flyinstruktør

Flyktningekonsulent

Flymotormekaniker

Flysystemmekaniker

Fondsmegler

Forfatter

Forgyller

Forlagskonsulent

Forretningsutvikler

Forsikringsrådgiver

Forskalingssnekker

Forsker

Forsker - medisinsk forskning

Forsker innen estetiske fag

Forsker innen fiskeri- og landsbruksfag

Forsker innen historie og idéfag

Forsker innen informasjonsteknologiske fag

Forsker innen juridiske fag

Forsker innen matematikk- og naturfag

Forsker innen mediefag

Forsker innen pedagogiske fag

Forsker innen samfunnsfag

Forsker innen språkfag

Forsker innen tekniske fag

Forsker innen økonomiske fag

Fotoassistent

Fotograf

Fotojournalist

Fotterapaut

Franchisetaker

Frisør

FU-operatør (ROV operatør)

Fylkesjordsjef

Fylkesrådmann

Fylkesskogmester

Fylkesskogsjef

Fysiker

Fysioterapaut

Førerhundtrener

Førskolelærer

Førsteamanuensis

Førstekonsulent

Gallerist

Garnfremstiller

Gartner

Garver

Geofysiker

Geograf

Geokjemiker

Geolog

Geotekniker

Geriater

Geriatrisk sosionom

Gestaltterapeut

Gipsmaker

Gjørtler

Glassfagarbeider

Glasshåndverker

Grafisk designer

Grafisk trykker

Graver

Gravferdskonsulent

Gravør

Grunnskolelærer

Guide

Gullsmed

Gynekolog

Handels og Skipsmegler (varemegler, råvaremegler og oljekontraktsmegler)

Havbunninstallatør

Havforsker / Oseanograf

Havnefogd

Heismontør

Helse- og treningsterapaut

Helsefagarbeider

Helsesekretær

Helsesøster

Hematolog

Herreskredder

Hestefaglært

Historiker

Hjelpearbeider

Hjemmehjelp

Hjertespesialist / kardiolog

Homeopat

Hortonom

Hotell og resturantsadministrator

Hotellsjef

Hovmester

Hovslager

Hudlege

Hudpleier

Husøkonom

HVAC Ingeniør

Hydrolog

Håndvever

Idéhistoriker

Idrettskonsulent

Idrettstrener

IKT-servicemedarbeider

Iktyolog

Illustratør

Industridesigner

Industrimaler

Industrimekaniker

Industrirørlegger

Industrisnekker

Industrisyer

Industritapetserer

Informasjonskonsulent

Infrastruktur-arkitekt

Infrastruktur-konsulent

Ingeniør - Elektro

Ingeniør - Fysikk

Ingeniør - Gassteknologi

Ingeniør - HMS

Ingeniør - Kjemi

Ingeniør - Kommunikasjonsteknologi

Ingeniør - Marinteknikk

Ingeniør - Maskin / Mekanikk

Ingeniør - Offshoreteknologi

Ingeniør - VVS

Ingeniør i prosess og gassteknologi

Ingeniør i prosessteknologi

Ingeniør Subsea

Ingeniør: Elkraft

Ingeniør: VA

Ingeniørgeolog

Innkjøper / Innkjøpsmedarbeider

Innkjøpsansvarlig / Innkjøpssjef

Innovasjonsleder

Innspilingsmedarbeider

Inspektør

Inspisient

Institusjonskokk

Institusjonsprest

Instituttleder

Instruktør

Instrumentalpedagog / Musikkpedagog

Instrumentingeniør

Integrasjonsarkitekt

Interaksjonsdesigner

Interiørarkitekt

Interiørkonsulent

International Managment Assistant

Internship / praksisplass: Estetiske fag, kunst- og musikkfag

Internship / praksisplass: Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag

Internship / praksisplass: Historie, religion, idéfag

Internship / praksisplass: Hotell- og reiselivsfag

Internship / praksisplass: Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv

Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk

Internship / praksisplass: Jus

Internship / praksisplass: Lærer- og lektorutdanning

Internship / praksisplass: Matematikk og naturfag

Internship / praksisplass: Mediefag, bibliotekfag og journalistfag

Internship / praksisplass: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag

Internship / praksisplass: Pedagogiske fag

Internship / praksisplass: Samfunnsfag, psykologi

Internship / praksisplass: Språk, litteratur

Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur

Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon

Intervjuer / Telefonintervjuer

Investeringsrådgiver

Isolatør

IT - Driftskonsulent

IT-ansvarlig / IT-sjef

IT-arkitekt

IT-konsulent

IT-økonom

Jernbaneingeniør

Jordbrukssjef

Jordmor

Journalist

Jurist

Jurist i fiskenæringen

Jurist innen politi og påtalemyndighet

Kabinpersonale

Kantor / Kirkemusiker

Karriereveileder

Kateket

Keramiker

Kirketjener

Kiropraktor

Kirurg

Kjemiker

Kjemiker / Biokjemiker

Kjemilaborant

Kjeveortoped

Kjole- og draktsyer

Kjøkkenmedarbeider

Kjøkkensjef

Kjølemaskinist / Kjøletekniker

Kjøttskjærer

Klesdesigner / Kostymedesigner

Klinisk ernæringsfysiolog

Klinisk sosionom

Kokk

Kommunaltekniker

Kommunikasjonsrådgiver / PR-rådgiver

Kommunikasjonssjef

Komponist

Komposittbåtbygger

Konditor

Konduktør

Konservator og arkivar

Konsul

Konsulent

Konsulent: Business Intelligence

Konsulent: Datavarehus

Konsulent: Strategi / Ledelse

Kontormedarbeider

Koreograf

Korrekturleser

Kosmetolog

Kostholdsveileder

Kostymesyer

Kostøkonom

Kraftsystemanalytiker

Kranfører

Kredittmedarbeider / kredittkonsulent

Kreftlege / onkolog

Kreftsykepleier

Kriminolog

Kulde- og varmepumpemontør

Kuldeingeniør

Kuldemaskinist / kuldetekniker

Kultursekretær

Kundekonsulent / kunderådgiver

Kundeservice / Servicemedarbeider

Kunst og kulturformidler

Kunsthistoriker

Kunsthåndverker

Kunstner

Kurator

Kursholder / Kursansvarlig

Kurvmaker

Kvalitetsleder

Kvalitetssikrer / Qa Ingeniør

Kybernetiker

Kystskipper

Laborant

Lagerarbeider

Landbrukskonsulent

Landbruksmekaniker

Landmåler / Kartograf

Landskapsarkitekt

Landskapsingeniør

Lege

Legemiddelkonsulent

Legesekretær

Lektor

Likningssekretær

Limnolog

Limtrearbeider

Lingvist / Språkviter

Logistiker / Logistikkøkonom / Logistikkandidat

Logistikkoperatør

Logistikksjef / Supply Chain Manager

Logoped

Lokfører

Los

Lydkunstner

Lydtekniker

Lysdesigner

Lystekniker

Lønn og personalmedarbeider

Løsningsansvarlig

Låsesmed

MAC designer

Make-Up Artist

Maler

Mammalog

Manager

Manuellterapeut

Manusforfatter

Marin bioteknolog

Marinbiolog

Marinteknolog

Markedsanalytiker / Markedsforsker

Markedsanalytiker i fiskenæringen

Markedsfører / Markedskoordinator

Markedsføringskonsulent

Markedssjef

Markedsøkonom

Maskinoffiser

Maskør og parykkmaker

Massasjeterapeut

Matematiker

Materialteknolog

Matros

Matteknolog

Mediedesigner

Mediegrafiker

Medisinsk sekretær

Meteorolog

Microsoft-arkitekt

Microsoft-utvikler

Mikrobiolog

Miljøarbeider

Miljørådgiver / Miljøkonsulent

Miljøterapeut

Miljøvernleder

Miljøvernrådgiver / miljøvernkonsulent

Misjonær

Modell

Modist

Montør / Vikler

Motormann

Motormekaniker

Motorsykkelmekaniker

Murer

Musiker

Musikkprodusent

Musikkterapaut

Mykolog

Mystery shopper

Møbeldesigner

Møbelsnekker

Møbeltapetserer

Naprapat

Nattevakt

Naturforvalter

Naturgeograf

Nautisk instrumentmaker

Navigatør

Negledesigner

Nettmann

Nettverks- og Systemadministrator

Nettverkskonsulent

Nevrolog

Nevrosykepleier

Næringsmiddeltekniker

Obligasjonsmegler

Offiser

Ombordansvarlig

Ombud

Operasjonssykepleier

Opsjonsmegler

Optiker

Optroniker

Organisasjonskonsulent

Organist

Orgelbygger

Ornitolog

Ortopediingeniør

Ortopedisk kirurg

Ortopeditekniker

Osteopat

Oversetter / Translatør

Palentolog

Parkeringsbetjent

Patolog

Pedagog

Pedagogisk leder

Perfusjonist

Personalkonsulent / HR-konsulent / Organiasjonskonsulent

Personalsjef / personalleder / HR-ansvarlig

Personlig assistent

Petroleumsingeniør / Ingeniør - Petroleum

Pianostemmer

Pikkolo

Pilot

Planlegger

Planteinspektør

Plastikkirurg

Platearbeider

Politi / politibetjent

Politiker / Statsråd / Departementsråd

Politisk rådgiver

Porteføljeforvalter / aksjeforvalter

Portør

Postbud

Prest / Teolog

Produksjonsarbeider

Produksjonselektroniker

Produksjonsmedarbeider

Produksjonstekniker

Produktdesigner

Produktingeniør

Produktsekretær

Produktutvikler

Produsent (film / TV)

Profesjonell Idrettsutøver

Professor

Programkoordinator

Programmedarbeider

Programmerer

Programmerer .Net

Programmerer C# / CSharp

Programmerer C++

Programmerer Flash

Programmerer Java

Programmerer PHP

Programmerer Visual Basic

Programmerer Web

Programvareutvikler / Softwareutvikler

Prosessingeniør - Ingeniør prosess

Prosesstekniker

Prosjektdesigner

Prosjektingeniør

Prosjektleder

Prosjektleder (IT)

Prosjektleder (teknologi / ingeniør)

Prosjektleder (økonomi / marked)

Prosjektmedarbeider

Prosjektøkonom

Provisorfarmasøyt

Psykiater

Psykiatrisk sykepleier

Psykolog

Psykoterapaut

Pølsemaker

Radiograf

Radiolog

Redaksjonssekretær

Redaktør

Redigerer (film / tv)

Regissør

Regnskapsansvarlig / Regnskapssjef

Regnskapsfører

Regnskapskonsulent

Regnskapsmedarbeider / Økonomiassistent / Revisjonsassistent

Reindriftsutøver

Reisekonsulent

Reiseleder

Reiselivskoordinator

Reklamekonsulent

Reklametegner / Art Director

Rekrutterer / Headhunter

Rektor

Rekvisitør

Renholdsoperatør

Rentemegler

Resepsjonist

Reseptar

Reseptarfarmasøyt

Reservedelsekspeditør

Reservoar ingeniør

Restaurantsjef

Revisor / Statsautorisert Revisor

Revmatolog

Ridelærer

Romteknolog

Røringeniør

Rørlegger

Røykdykker

Rådmann

Råvaremegler

Saksbehandler

Sales Manager

Salgsfremmer / Merchandiser / varepromotør

Salgsingeniør

Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent

Salgssjef / Salgsleder

Salmaker

Samfunnsgeograf

Samfunnsøkonom

Sanger

Sangpedagog

SAP-konsulent

Scenograf

Seilmaker

Seismolog

Sekretær / Managment Assistant

Sentralbord / Resepsjonsmedarbeider

Serigraf

Serviceelektroniker

Servicetekniker

Servitør

SFO-assistent

SFO-leder

Sharepoint konsulent

Signalingeniør

Sikkerhetsingeniør

Sikkerhetskonsulent IT

Sivilingeniør / Ingeniør

Siviløkonom

Sjauer

Sjømathandler

Sjøoffiser

Sjåfør

Skadedyrbekjemper

Skadeoppgjørskonsulent

Skattefogd

Skattespesialist

Skipper

Skipselektriker

Skipsmegler

Skipsoffiser

Skipsoperatør

Skipstekniker

Skogbrukssjef

Skogsoperatør

Skoleassistent

Skomaker

Skriftgransker

Skuespiller

Slakter

Smed

Sminkør

Snekker

Sommelier (vinkelner)

Soneterapeut

Sorenskriver

Sosialantropolog

Sosialarbeider

Sosiolog

Sosionom

Spa-terapeut

Speditør / befrakter

Spesialpedagog

Spilldesigner

Spillprogrammerer

Språkkonsulent

Stasjonsmedarbeider

Statistiker

Statsadvokat

Statsviter

Steinfagarbeider

Stenograf / Referent

Stillasbygger

Stipendiat

Stortingsrepresentant

Storurmaker

Strikkehåndverker

Strukturingeniør

Studieinspektør (undervisningsinspektør, inspektør)

Studiekonsulent

Stylist

Styreleder / styremedlem

Styrmann

Sveiser

Sykepleier

Systemarkitekt

Systemingeniør

Systemkonsulent

Systemutvikler

Sølvsmed

Taksidermist

Takstmann / Takstinspektør / Auksjonar / Auksjonarius

Taktekker

Tannhelsesekretær

Tannlege

Tannlegesekretær / Tannlegeassistent

Tannpleier

Tanntekniker

Tegnspråktolk

Teknisk forfatter

Teknisk medarbeider

Teknisk Prosjektleder

Teknisk Sjef

Teknisk Support IT / Helpdesk

Teknisk tegner / konstruktør

Tekstforfatter

Tekstildesigner

Tekstilrenser

Telekommunikasjonsmontør

Testingeniør

Tingrettsdommer

Togelektriker

Togleder

Toksiolog

Tolk (statsautorisert)

Toller

Toppleder i offentlig administrasjon

Trafikklærer

Trainee

Trainee - ingeniør/teknisk

Trainee - IT/Informatikk

Trainee - Juridiske fag

Trainee - Matematikk og naturfag

Trainee - Mediefag, journalistikk

Trainee - Samfunnsfag, psykologi

Trainee - Økonomi / marked / administrasjon

Transportøkonom

Trebåtbygger

Tredreier

Treningsveileder / Personlig trener

Treskjærer

Trevaresnekker

Trikkefører

Turistguide / Guide

Tømrer

Underwriter

Universitetslektor

Urolog

Utenrikstjenestemann

Utmarkskonsulent

Utstillingsdesigner

Utviklingsingeniør

Vaktmester / Driftstekniker

Valutamegler

Varemegler

Vaskerioperatør

Vedlikeholdsingeniør

Vei- og anleggsarbeider

Vekter

Verktøymaker

Vernepleier

Vert / Vertinne

Veterinær

Videokunstner

Vikler- og transformatormontør

Virolog

Webadministrator / Webmaster

Webdesigner/Webutvikler

Webmarkedsfører

Webredaktør

Yrkesdykker

Yrkesfaglærer

Zoolog

Økonom

Økonomikonsulent

Økonomisekretær

Økonomisjef / Finanssjef

Øre-Nese-Halsspesialist

Øvrig - Estetiske fag, kunst- og musikkfag

Øvrig - Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag

Øvrig - Historie, religion og idéfag

Øvrig - Hotell- og reiselivsfag

Øvrig - Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv

Øvrig - Informasjonsteknologi og informatikk

Øvrig - Jus

Øvrig - Lærer- og lektorutdanning

Øvrig - Matematikk og naturfag

Øvrig - Mediefag, bibliotekfag og journalistfag

Øvrig - Medisin, odontologi, helse- og sosialfag

Øvrig - Pedagogiske fag

Øvrig - Samfunnsfag, psykologi

Øvrig - Språk, litteratur

Øvrig - Teknologi, ingeniørfag og arkitektur

Øvrig - Økonomi, marked og administrasjon

Øvrig - Øvrige / andre yrker

Øyelege

Sted

Hele Norge

Hele Akershus

Asker

Aurskog-Høland

Bærum

Eidsvoll

Enebakk

Fet

Frogn

Gjerdrum

Hurdal

Lørenskog

Nannestad

Nes i Akershus

Nesodden

Nittedal

Oppegård

Rælingen

Skedsmo

Ski

Sørum

Ullensaker

Vestby

Ås

Hele Aust-Agder

Arendal

Birkenes

Bygland

Bykle

Evje og Hornnes

Froland

Gjerstad

Grimstad

Iveland

Lillesand

Risør

Tvedestrand

Valle

Vegårshei

Åmli

Hele Buskerud

Drammen

Flesberg

Flå

Gol

Hemsedal

Hol

Hole

Hurum

Kongsberg

Krødsherad

Lier

Modum

Nedre Eiker

Nes i Buskerud

Nore og Uvdal

Ringerike

Rollag

Røyken

Sigdal

Øvre Eiker

Ål

Hele Finnmark

Alta

Berlevåg

Båtsfjord

Gamvik

Hammerfest

Hasvik

Karasjok

Kautokeino

Kvalsund

Lebesby

Loppa

Måsøy

Nesseby

Nordkapp

Porsanger

Sør-Varanger

Tana

Vadsø

Vardø

Hele Hedmark

Alvdal

Eidskog

Elverum

Engerdal

Folldal

Grue

Hamar

Kongsvinger

Løten

Nord-Odal

Os i Hedmark

Rendalen

Ringsaker

Stange

Stor-Elvdal

Sør-Odal

Tolga

Trysil

Tynset

Våler i Hedmark

Åmot

Åsnes

Hele Hordaland

Askøy

Austevoll

Austrheim

Bergen

Bømlo

Eidfjord

Etne

Fedje

Fitjar

Fjell

Fusa

Granvin

Jondal

Kvam

Kvinnherad

Lindås

Masfjorden

Meland

Modalen

Odda

Os i Hordaland

Osterøy

Radøy

Samnanger

Stord

Sund

Sveio

Tysnes

Ullensvang

Ulvik

Vaksdal

Voss

Øygarden

Hele Møre og Romsdal

Aukra

Aure

Averøy

Eide

Frei

Fræna

Giske

Gjemnes

Halsa

Haram

Hareid

Herøy i Møre og Romsdal

Kristiansund

Midsund

Molde

Nesset

Norddal

Rauma

Rindal

Sande i Møre og Romsdal

Sandøy

Skodje

Smøla

Stordal

Stranda

Sula

Sunndal

Surnadal

Sykkylven

Tingvoll

Ulstein

Vanylven

Vestnes

Volda

Ørskog

Ørsta

Ålesund

Hele Nordland

Alstahaug

Andøy

Ballangen

Beiarn

Bindal

Bodø

Brønnøy

Bø i Nordland

Dønna

Evenes

Fauske

Flakstad

Gildeskål

Grane

Hadsel

Hamarøy

Hattfjelldal

Hemnes

Herøy i Nordland

Leirfjord

Lurøy

Lødingen

Meløy

Moskenes

Narvik

Nesna

Rana

Rødøy

Røst

Saltdal

Sortland

Steigen

Sømna

Sørfold

Tjeldsund

Træna

Tysfjord

Vefsn

Vega

Vestvågøy

Vevelstad

Værøy

Vågan

Øksnes

Hele Nord-Trøndelag

Flatanger

Fosnes

Frosta

Grong

Høylandet

Inderøy

Leka

Leksvik

Levanger

Lierne

Meråker

Mosvik

Namdalseid

Namsos

Namsskogan

Nærøy

Overhalla

Røyrvik

Snåsa

Steinkjer

Stjørdal

Verdal

Verran

Vikna

Hele Oppland

Dovre

Etnedal

Gausdal

Gjøvik

Gran

Jevnaker

Lesja

Lillehammer

Lom

Lunner

Nord-Aurdal

Nord-Fron

Nordre Land

Ringebu

Sel

Skjåk

Søndre Land

Sør-Aurdal

Sør-Fron

Vang

Vestre Slidre

Vestre Toten

Vågå

Østre Toten

Øyer

Øystre Slidre

Oslo

Hele Rogaland

Bjerkreim

Bokn

Eigersund

Finnøy

Forsand

Gjesdal

Haugesund

Hjelmeland

Karmøy

Klepp

Kvitsøy

Lund

Nordsjøen

Randaberg

Rennesøy

Sandnes

Sauda

Sokndal

Sola

Stavanger

Strand

Suldal

Time

Tysvær

Utsira

Vindafjord

Hele Sogn og Fjordane

Askvoll

Aurland

Balestrand

Bremanger

Eid

Fjaler

Flora

Førde

Gaular

Gloppen

Gulen

Hornindal

Hyllestad

Høyanger

Jølster

Leikanger

Luster

Lærdal

Naustdal

Selje

Sogndal

Solund

Stryn

Vik

Vågsøy

Årdal

Hele Sør-Trøndelag

Agdene

Bjugn

Frøya

Hemne

Hitra

Holtålen

Klæbu

Lade

Malvik

Meldal

Melhus

Midtre Gauldal

Oppdal

Orkdal

Osen

Rennebu

Rissa

Roan

Røros

Selbu

Skaun

Snillfjord

Trondheim

Tydal

Ørland

Åfjord

Hele Telemark

Bamble

Bø i Telemark

Drangedal

Fyresdal

Hjartdal

Kragerø

Kviteseid

Nissedal

Nome

Notodden

Porsgrunn

Sauherad

Seljord

Siljan

Skien

Tinn

Tokke

Vinje

Hele Troms

Balsfjord

Bardu

Berg

Bjarkøy

Dyrøy

Gratangen

Harstad

Ibestad

Karlsøy

Kvæfjord

Kvænangen

Kåfjord

Lavangen

Lenvik

Lyngen

Målselv

Nordreisa

Salangen

Skjervøy

Skånland

Storfjord

Sørreisa

Torsken

Tranøy

Tromsø

Hele Vest-Agder

Audnedal

Farsund

Flekkefjord

Hægebostad

Kristiansand

Kvinesdal

Lindesnes

Lyngdal

Mandal

Marnardal

Sirdal

Songdalen

Søgne

Vennesla

Åseral

Hele Vestfold

Andebu

Hof

Holmestrand

Horten

Lardal

Larvik

Nøtterøy

Re

Sande i Vestfold

Sandefjord

Stokke

Svelvik

Tjøme

Tønsberg

Hele Østfold

Aremark

Askim

Eidsberg

Fredrikstad

Halden

Hobøl

Hvaler

Marker

Moss

Rakkestad

Rygge

Rømskog

Råde

Sarpsborg

Skiptvet

Spydeberg

Trøgstad

Våler i Østfold

Hele utlandet

Afghanistan

Albania

Algerie

Amerikansk Samoa

Andorra

Angola

Anguilla

Antiqua og Barbados

APO/FPO

Argentina

Armenia

Aruba

Aserbadjan

Australia

Bahamas

Bahrain

Bangladesh

Barbados

Belgia

Belize

Benin

Bermuda

Bhutan

Bolivia

Bosnia-Herzegovina

Botswana

Bouvet Øya

Brasil

Bulgaria

Burkina Faso

Burundi

Canada

Cayman-øyene

Chad

Chile

Christmas Island

Cocos (Keeling) Øyene

Colombia

Comoros

Congo

Cook Øyene

Costa Rica

Cuba

Danmark

De Forente Arabiske Emirater

Den Sentralafrikanske Republikk

Djibouti

Dominica

Dominikanske Republikk

Ecuador

Egypt

El Salvador

Elfenbenskysten

England

Eritrea

Estland

Etiopia

Falklandsøyene

Fiji

Filippinene

Finland

Frankrike

Franske Guyana

Franske Sydterritorium

Færøyene

Gabun

Gambia

Georgia

Ghana

Gibraltar

Grenada

Grønland

Guadeloupe (Fransk)

Guam

Guatemala

Guinea

Guinea Bissau

Guyana

Haiti

Heard og McDonald Øyene

Hellas

Honduras

Hong Kong

Hviterussland

India

Indionesia

Irak

Iran

Irland

Island

Israel

Italia

Jamaica

Japan

Jomfruøyene (UK)

Jomfruøyene (USA)

Jordan

Jugoslavia

Kambodsja

Kamerun

Kapp Verde

Kazakhstan

Kenya

Kina

Kiribati

Kosovo

Kroatia

Kuwait

Kypros

Kyrgyzstan

Laos

Latvia

Lesotho

Libanon

Liberia

Libya

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Macao

Madagaskar

Makedonia

Malawi

Malaysia

Maldivene

Mali

Malta

Marshall-øyene

Martinique (Fransk)

Mauritania

Mauritius

Mayotte

Mexico

Mikronesia

Moldova

Monaco

Mongolia

Montenegro

Montserrat

Morocco

Mosambik

Myanmar, Unionen (Burma)

Namibia

Nauru

Nederland

Nederlandske Antiller

Nepal

New Zealand

Nicaragua

Niger

Nigeria

Niue

Nord Mariana Øyene

Nord-Korea

Norfolk Øya

Ny Guinea

Ny Kaledonia (Fransk)

Nøytral Sone

Osman

Pakistan

Palau

Panama

Papua Ny Guinea

Paraguay

Peru

Pitcairn Øya

Polen

Polynesia (Fransk)

Portugal

Qatar

Reunion (Fransk)

Romania

Ruanda

Russiske Føderasjon

S. Georgia & S. Sandwich Øyene

Saint Helena

Saint Kitts & Nevis Anguilla

Saint Lucia

Saint Pierre og Miquelon

Saint Tome og Principe

Saint Vincent & Grenadinene

Samoa

San Marino

Saudi-Arabia

Scotland

Senegal

Serbia

Seychellene

Sierra Leone

Singapore

Slovakia

Slovenia

Solomon Øyene

Spania

Sri Lanka

Sudan

Surinam

Svalbard og Jan Mayen

Sveits

Sverige

Swaziland

Syria

Sør-Afrika

Sør-Korea

Tadjikistan

Taiwan

Tanzania

Thailand

Tidligere Sovjetunionen

Togo

Tokelau

Tonga

Trinidad og Tobago

Tsjekkia

Tunis

Turkmenistan

Turks og Caicos Øyene

Tuvalu

Tyrkia

Tyskland

Uganda

Ukraina

Ungarn

Uruguay

USA

USA-øyer

Uzbekistan

Vanuatu

Vatikanet

Venezuela

Vest-Sahara

Vietnam

Wales

Wallis og Futuna Øyene

Yemen

Zaire

Zambia

Zimbabwe

Østerrike

Øst-Timor