<  
>  

Drangedal kommune Barnevern

Drangedal kommune er en brukerorientert kommune som legger vekt på å levere gode tjenester til kommunens innbyggere, blant annet ved å ta i bruk elektroniske løsninger til beste for innbyggerne. Drangedal kommune har i underkant av 4200 innbyggere og ligger i nedre Telemark. Her har man nærhet til både kysten med skjærgården, og til fjellet med Gautefall alpinsenter og biathlonanlegg for helårsdrift. Man finner et rikt kultur- og foreningsliv i bygda med den helt nye kultur- og kinosalen Tokestua.

Vi har fine oppvekstvilkår for barn, ny 10-årig skole i sentrum og full barnehagedekning. Det er 1 times biltur til byene i Grenland, og ferge fra Larvik nås på under 1, 5 timer. Tokevannet innbyr til rekreasjon med bading, båtliv og øyer. Stedsutviklingsprosjektet Toke Brygge skaper ny aktivitet og attraktivitet i sentrum.

I Drangedal Kommune ønsker vi mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming eller etnisk tilhørighet.Arbeidstakere i Drangedal Kommune tilsettes på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, tariffavtale, reglement og arbeidsavtaler. Les mer her
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Drangedal kommune Barnevern

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Mer om jobbmuligheter i Drangedal kommune Barnevern
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
185 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Drangedal kommune Barnevern

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

3750 DRANGEDAL