LUKK
5782 stillinger 69088 arbeidsgivere 32414 jobbsøkere
Logg inn Registrer

National Oilwell Varco

  • nov.jpg

Om National Oilwell Varco

National Oilwell Varco Norway AS er et heleid datterselskap av National Oilwell Varco Inc., som har hovedkontor i Houston, Texas. National Oilwell Varco er globalt ledende innen salg, design, fabrikasjon og ferdigstillelse av systemer og produkter til energiindustrien.

National Oilwell Varco er en internasjonalt anerkjent leverandør av innovative, høyteknologiske løsninger og har mer enn 62 000 ansatte, fordelt på 68 land.

National Oilwell Varco har over 5 000 medarbeidere i Norge med hovedkontor i Kristiansand, avdelingskontor i Stavanger, Molde, Asker og Arendal og underavdelinger i Tønsberg og Trondheim. NOV har tre verksteder i Norge, i Hjelset, Dusavik og Søgne.

Les mer om NOV i Norge på www.novmagasin.no.

Les mer og se alle ledige stillinger her: http://www.nov.com/Careers/Norway/

Vi i NOV verdsetter verdien av kunnskap. Har du kunnskap og å ta ut verdien? Sjekk om du er en VIB - Very Important Brain på www.verdienavkunnskap.no.

 

Visjon

Vi skal være verdens ledende og mest innovative leverandør av bore- og håndteringsutstyr med tilhørende tjenester til den globale energiindustrien.

Våre verdier er respekt, integritet, samspill, verdiskaping, entusiasme, resultatorientert, kundefokus, som er grunnlaget for alt vi gjør.

Antall ansatte

Globalt over 62 000 ansatte, ca. 5 000 av disse i Norge.

Omsetning

Omsetning 30,5 mrd NOK. 2013.

JOBBMULIGHETER

Takket være en energiindustri i stor fremgang over hele verden, fra Houston til Singapore, vokser NOV raskt. Vi er spesielt interessert i ingeniører på ulike felt, spesielt beregning, kybernetikk, data, elektro, maskin, mekatronikk og hydraulikk, men har du annen type ingeniørutdannelse er det godt mulig vi har plass til deg også! 

I tillegg har vi mange andre stillinger, les mer på vår hjemmeside www.nov.com/careers/norway, www.finn.no, www.tu.no eller klikk på stillingene øverst til høyre på denne siden.


Du kan lese mer om oss på www.novmagasin.no

 

Internasjonale muligheter

Avhengig av hvor i NOV man jobber, og hvilken type stilling man, vil det være muligheter for å reise rundt om i verden. Serviceingeniører reiser mye, noen i fast rotasjon. Andre reiser over hele verden på kort varsel, og jobber på kontor når de er hjemme i Norge. Vi har også mange stillinger hvor det er lite eller ingen reisevirksomhet. 

Etter - og videreutdanning

NOV vant HR Norges kompetansepris i 2012 for vårt arbeid med etter- og videreutdanning.Vi har gode ordninger for ansatte som ta mer utdannelse. Les mer på hjemmesidene våre www.nov.com/Careers/Norway/NorwayContinuingEd.aspx

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har ledige stillinger i ulike avdelinger, se under stillingsannonser. Ingeniører er spesielt interessant for oss, vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører fra ulike disipliner: software, kybernetikk, elektro, mekanisk, hydraulikk, mekatronikk og flere andre. 

www.nov.com/careers/norway 

REKRUTTERER NYUTDANNEDE FRA

Følg med på stillingsannonsene våre. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører.

 

TRAINEEPROGRAM

Next Generation er NOVs traineeprogram fordelt på tre kategorier: lederskap, i informasjonsteknologi og regnskap (Next Generation Leadership Program, Next Generation – Building Information Technology, and Next Generation Accountant). Les mer her: www.nov.com/careers

Molde-kontoret vårt samarbeider med organisasjonen TIM (Trainee Ingeniør Molderegionen - www.tim.as). TIM har et traineeprogram hvor NOV har vært med i flere år med gode resultater. Vi har ansatt flere dyktige medarbeidere fast gjennom denne ordningen.

På Sørlandet samarbeider vi med Trainee Sør (www.traineesor.no). Programmet strekker seg over 3 praksisperioder på 6 måneder og gir traineene en unik kontaktflate overfor fremtidige arbeidsgivere i regionen. NOV har hatt flere ambisiøse og dyktige traineer gjennom Trainee-Sør som etter endt periode har fått fast ansettelse i selskapet.

Internships

Sommerjobber lyses ut hvert år. Det er muligheter for å jobbe deltid ved siden av studier, for så å gå over i full stilling etter endt utdanning. Det varierer hvor mange vi tar inn til sommerjobb på de forskjellige kontorene. Følg med på stillingannonser som legges ut i begynnelsen av året.

Bachelor / masteroppgave

Vi samarbeider med flere universiteter og høgskoler, og tilbyr oppgaver både på bachelor- og masternivå. Dette er en strålende måte å bli kjent med NOV på. Vår studentkoordinator er bindeledd mellom studiesteder og de forskjellige avdelingene som tilbyr oppgaver. Koordinatoren kontakter studiesteder det er aktuelt å hente inn studenter fra.

Opplæring for nyutdannede

Alle nyansatte får introduksjonskurs når de begynner og deretter en fadder som tar seg av opplæring.

Deltidsjobb, sommer- / sesongjobb

Sommerjobb legges ut fra rundt nyttår til april, i annonser for hver lokasjon vi har. Til sommerjobber trenger vi stort sett ingeniørstudenter. Sommerjobb kan være inngangsporten til deltidsstilling frem til studiene er ferdige, og deretter fast jobb. 

Søknadsprosedyre

Informasjon om hvor søknad skal sendes står oppgitt i alle stillingsannonser.

Kontaktperson(er) evt. avdeling

Kristiansand: Korsvikfjorden industriområde, Dvergsnesbakken 25, 4639 Kristiansand S, 38192000

Stavanger: Lagerveien 8, 4069 Stavanger, 51818181

Molde: Grandfjæra 24, 6415 Molde, 71401000

Oslo: Drengsrudhagen 4, 1385 Asker, 64005000

Tønsberg: Kjelleveien 21, 3125 Tønsberg, 38192000

Trondheim: Sluppenvegen 6, 7037 Trondheim, 71401000

Arendal: Vikaveien 85, 4816 Kolbjørnsvik, 45297000

E-postadresse alle lokasjoner: norway@nov.com

Adresse

Hovedkontoret:
National Oilwell Varco
Korsvikfjorden industriområde
Dvergsnesbakken 25
4639 Kristiansand

Tlf: 38 19 20 00
E-postadresse: norway@nov.com

Rekrutteringskalender

06OKT
3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Mer om National Oilwell Varco