7585 stillinger 63012 arbeidsgivere 26007 jobbsøkere
Logg inn Registrer

National Oilwell Varco

  • nov.jpg

Om National Oilwell Varco

National Oilwell Varco (NOV) har siden 1841 vært opptatt av å gi kundene den høyeste kvalitet av produkter og tjenester innen oljeboring.

National Oilwell Varco Norway AS er et heleid datterselskap av National Oilwell Varco Inc., som har hovedkontor i Houston, Texas. National Oilwell Varco er globalt ledende innen salg, design, fabrikasjon og ferdigstillelse av systemer og produkter til energiindustrien.

National Oilwell Varco er en internasjonalt anerkjent leverandør av innovative, høyteknologiske løsninger og har mer enn 64000 ansatte, fordelt på 63 land.

National Oilwell Varco Norway AS har 4900 medarbeidere i Norge med hovedkontor i Kristiansand, avdelingskontor i Stavanger, Molde, Asker og Arendal og underavdelinger i Tønsberg og Trondheim.

Les mer og se alle ledige stillinger her: http://www.nov.com/Careers/Norway/

Visjon

Vi skal være verdens ledende og mest innovative leverandør av bore- og håndteringsutstyr med tilhørende tjenester til den globale energiindustrien.

Våre verdier er respekt, integritet, samspill, verdiskaping, entusiasme, resultatorientert, kundefokus, som er grunnlaget for alt vi gjør.

Antall ansatte

Globalt ca 63 000 ansatte, 4900 av disse i Norge.

Omsetning

Omsetning 23,9 mrd NOK. 2012.

JOBBMULIGHETER

Takket være en energiindustri i stor fremgang over hele verden, fra Houston til Singapore, vokser NOV raskt. Vi er spesielt interessert i ingeniører på ulike felt, spesielt kybernetikk, data, elektro, maskin, mekatronikk og hydraulikk, men har du annen type ingeniørutdannelse er det godt mulig vi har plass til deg også! 

I tillegg har vi mange andre stillinger, les mer på vår hjemmeside www.nov.com/careers/norway, www.finn.no, www.tu.no eller klikk på stillingene øverst til høyre på denne siden.

Klikk her for å lese om Marianne og Ylva, begge med master i kybernetikk fra NTNU, som begynte i NOV høsten 2013.

Les mer om Yngvar Borø har jobbet for NOV i mange år, er senior manager på kran og winsj, og forteller om innovasjon, muligheter og utfordringer for ansatte.

Internasjonale muligheter

Avhengig av hvor i NOV man jobber, og hvilken type stilling man, vil det være muligheter for å reise over store deler av verden. Noen avdelinger har utvekslingsprogram, der man kan jobbe i samme type stilling i en annen del av verden over kortere eller lengre tid. Andre avdelinger har utstrakt reisearbeid med varierende reiselengder. Serviceingeniører reiser mye, noen i fast rotasjon, andre reiser over hele verden på kort varsel, og jobber på kontor når de er hjemme i Norge. Vi har også mange stillinger hvor det er lite reisevirksomhet. 

Etter - og videreutdanning

NOV vant HR Norges kompetansepris i 2012 for vårt arbeid med etter- og videreutdanning. Gjennom kompetansefondet vårt kan ansatte søke om videreutdanning og få dette dekket av arbeidsgiver. Les mer på hjemmesidene våre www.nov.com/Careers/Norway/NorwayContinuingEd.aspx

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har ledige stillinger i ulike avdelinger, se under stillingsannonser. Ingeniører er spesielt interessant for oss, vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører fra ulike disipliner: software, kybernetikk, elektro, mekanisk, hydraulikk, mekatronikk og flere andre. 

www.nov.com/careers/norway 

REKRUTTERER NYUTDANNEDE FRA

NOV vant i 2012 HR Norges Kompetansepris for vårt langsiktige arbeid med kompetanseutvikling. Vi har et kompetansefond som ble etablert i 2009, og eget kurssenter.

NOV tar vare på nye ideer som oppstår, og ikke minst alle som bidrar til dem. Individer og team får følge opp ideene fra start til endelig produkt, i et klima av gjensidig respekt, entusiasme, tillit og enestående lagånd.

TRAINEEPROGRAM

Next Generation er NOVs traineeprogram i tre kategorier, lederskap, i informasjonsteknologi og regnskap (Next Generation Leadership Program, Next Generation – Building Information Technology, and Next Generation Accountant) Les mer her: www.nov.com/careers

Molde-kontoret vårt samarbeider med organisasjonen TIM (Trainee Ingeniør Molderegionen - www.tim.as). TIM har et traineeprogram hvor NOV har vært med i flere år med gode resultater. Vi har ansatt flere dyktige medarbeidere fast gjennom denne ordningen.

På Sørlandet samarbeider vi med Trainee Sør (www.traineesor.no). Programmet strekker seg over 3 praksisperioder på 6 måneder og gir traineene en unik kontaktflate overfor fremtidige arbeidsgivere i regionen. NOV har hatt flere ambisiøse og dyktige traineer gjennom Trainee-Sør som etter endt periode har fått fast ansettelse i selskapet.

Internships

Sommerjobber lyses ut hvert år. Det er muligheter for å jobbe deltid ved siden av studier, for så å gå over i full stilling etter endt utdanning.

Bachelor / masteroppgave

Vi samarbeider med flere universiteter og høgskoler, og tilbyr oppgaver både på bachelor- og masternivå. Dette er en strålende måte å bli kjent med NOV på. Ta kontakt med studieveileder eller HR på avdelingen vår som er nærmest ditt studiested for å høre mer om dette.

Opplæring for nyutdannede

Alle nyansatte får introduksjonskurs før de begynner og deretter en fadder som tar seg av opplæring.

Deltidsjobb, sommer- / sesongjobb

Sommerjobb legges ut fra rundt nyttår til april, i annonser for hver lokasjon vi har. Til sommerjobber trenger vi stort sett ingeniørstudenter. Sommerjobb kan være inngangsporten til deltidsstilling frem til studiene er ferdige, og deretter fast jobb. 

Søknadsprosedyre

Informasjon om hvor søknad skal sendes står oppgitt i alle stillingsannonser.

Kontaktperson(er) evt. avdeling

Kristiansand: Korsvikfjorden industriområde, Dvergsnesbakken 25, 4639 Kristiansand S, 38192000

Stavanger: Lagerveien 8, 4069 Stavanger, 51818181

Molde: Grandfjæra 24, 6415 Molde, 71401000

Oslo: Drengsrudhagen 4, 1385 Asker, 64005000

Tønsberg: Kjelleveien 21, 3125 Tønsberg, 38192000

Trondheim: Sluppenvegen 6, 7037 Trondheim, 71401000

Arendal: Vikaveien 85, 4816 Kolbjørnsvik, 45297000

E-postadresse alle lokasjoner: norway@nov.com

Adresse

Hovedkontoret:
National Oilwell Varco
Korsvikfjorden industriområde
Dvergsnesbakken 25
4639 Kristiansand

Tlf: 38 19 20 00
E-postadresse: norway@nov.com

Rekrutteringskalender

23APR
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
25APR
5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
27APR
2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
28APR
2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
30APR
8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
17SEP
Karrieredagen NTNU
Se alle stillingene her Trondheim (NTNU)

Bedriftspresentasjon og intervjuer, 17.09.2014-18.09.2014

18SEP
Karrieredag Høgskolen i Buskerud og Vestfold
Se alle stillingene her none (Høgskolen i Buskerud og Vestfold)

Karrieredag