6657 stillinger 69993 arbeidsgivere 33478 jobbsøkere
Logg inn Registrer

National Oilwell Varco

  • nov.jpg

Om National Oilwell Varco

National Oilwell Varco Norway AS er et heleid datterselskap av National Oilwell Varco Inc., som har hovedkontor i Houston, Texas. National Oilwell Varco er globalt ledende innen salg, design, fabrikasjon og ferdigstillelse av systemer og produkter til energiindustrien.

National Oilwell Varco er en internasjonalt anerkjent leverandør av innovative, høyteknologiske løsninger og har mer enn 62 000 ansatte, fordelt på 68 land.

National Oilwell Varco har over 5 000 medarbeidere i Norge med hovedkontor i Kristiansand, avdelingskontor i Stavanger, Molde, Asker og Arendal og underavdelinger i Tønsberg og Trondheim. NOV har tre verksteder i Norge, i Hjelset, Dusavik og Søgne.

Les mer om NOV i Norge på www.novmagasin.no.

Les mer og se alle ledige stillinger her: http://www.nov.com/Careers/Norway/

Vi i NOV verdsetter verdien av kunnskap. Har du kunnskap og å ta ut verdien? Sjekk om du er en VIB - Very Important Brain på www.verdienavkunnskap.no.

 

Visjon

Vi skal være verdens ledende og mest innovative leverandør av bore- og håndteringsutstyr med tilhørende tjenester til den globale energiindustrien.

Våre verdier er respekt, integritet, samspill, verdiskaping, entusiasme, resultatorientert, kundefokus, som er grunnlaget for alt vi gjør.

Antall ansatte

Globalt over 62 000 ansatte, ca. 5 000 av disse i Norge.

Jobbmuligheter i National Oilwell Varco

Takket være en energiindustri i stor fremgang over hele verden, fra Houston til Singapore, vokser NOV raskt. Vi er spesielt interessert i ingeniører på ulike felt, spesielt beregning, kybernetikk, data, elektro, maskin, mekatronikk og hydraulikk, men har du annen type ingeniørutdannelse er det godt mulig vi har plass til deg også! 

I tillegg har vi mange andre stillinger, les mer på vår hjemmeside www.nov.com/careers/norway, www.finn.no, www.tu.no eller klikk på stillingene øverst til høyre på denne siden.


Du kan lese mer om oss på www.novmagasin.no

 

Internasjonale muligheter

Avhengig av hvor i NOV man jobber, og hvilken type stilling man, vil det være muligheter for å reise rundt om i verden. Serviceingeniører reiser mye, noen i fast rotasjon. Andre reiser over hele verden på kort varsel, og jobber på kontor når de er hjemme i Norge. Vi har også mange stillinger hvor det er lite eller ingen reisevirksomhet. 

JOBBMULIGHETER FOR STUDENTER OG NYUTDANNEDE

Vi har ledige stillinger i ulike avdelinger, se under stillingsannonser. Ingeniører er spesielt interessant for oss, vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører fra ulike disipliner: software, kybernetikk, elektro, mekanisk, hydraulikk, mekatronikk og flere andre. 

www.nov.com/careers/norway 

Adresse

Hovedkontoret:
National Oilwell Varco
Korsvikfjorden industriområde
Dvergsnesbakken 25
4639 Kristiansand

Tlf: 38 19 20 00
E-postadresse: norway@nov.com

Rekrutteringskalender

23OKT
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
26OKT
3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
27OKT
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Mer om National Oilwell Varco