National Oilwell Varco

  • nov.jpg

Om National Oilwell Varco

National Oilwell Varco er globalt ledende innen salg, design, fabrikasjon og ferdigstillelse av systemer og produkter til energiindustrien, med globalt hovedkontor i Houston, Texas.

National Oilwell Varco er en internasjonalt anerkjent leverandør av innovative, høyteknologiske løsninger og har mer enn 62 000 ansatte, fordelt på 68 land.

National Oilwell Varco har over 5 000 medarbeidere i Norge med hovedkontor i Kristiansand, avdelingskontor i Stavanger, Molde, Asker og Arendal og underavdelinger i Tønsberg og Trondheim. NOV har tre verksteder i Norge, i Hjelset, Dusavik og Søgne.

Les mer om NOV her

Visjon

Vi skal være verdens ledende og mest innovative leverandør av bore- og håndteringsutstyr med tilhørende tjenester til den globale energiindustrien.

Antall ansatte

Globalt over 62 000 ansatte, ca. 5 000 av disse i Norge.

Jobbmuligheter i National Oilwell Varco

Takket være en energiindustri i stor fremgang over hele verden, fra Houston til Singapore, vokser NOV raskt. Vi er spesielt interessert i ingeniører på ulike felt, spesielt beregning, kybernetikk, data, elektro, maskin, mekatronikk og hydraulikk, men har du annen type ingeniørutdannelse er det godt mulig vi har plass til deg også! 

I tillegg har vi mange andre stillinger, les mer på vår hjemmeside www.nov.com, www.finn.no, www.tu.no eller klikk på stillingene øverst til høyre på denne siden.

Internasjonale muligheter

Avhengig av hvor i NOV man jobber, og hvilken type stilling man, vil det være muligheter for å reise rundt om i verden. Serviceingeniører reiser mye, noen i fast rotasjon. Andre reiser over hele verden på kort varsel, og jobber på kontor når de er hjemme i Norge. Vi har også mange stillinger hvor det er lite eller ingen reisevirksomhet. 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har ledige stillinger i ulike avdelinger, se under stillingsannonser. Ingeniører er spesielt interessant for oss, vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører fra ulike disipliner: software, kybernetikk, elektro, mekanisk, hydraulikk, mekatronikk og flere andre. 

www.nov.com

Adresse

Hovedkontoret:
National Oilwell Varco
Korsvikfjorden industriområde
Dvergsnesbakken 25
4639 Kristiansand

Tlf: 38 19 20 00
E-postadresse: norway@nov.com

Rekrutteringskalender

26NOV
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
28NOV
2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
30NOV
2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
01DES
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
03DES
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Mer om National Oilwell Varco