9053 stillinger 62913 arbeidsgivere 25881 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Hammerfest

Velg temaside:

Jobbmuligheter hos
37 arbeidsgivere

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger i Hammerfest kommune. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere i kommunen slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. 

For arbeidsgivere som ansetter kandidater i Hammerfest kommune tilbyr vi muligheten til å helt gratis publisere informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger (les mer).
Arbeidsgivere Ledige stillinger Internships Traineeordninger Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Hammerfest vis alle

ABB er ledende innen kraft og automasjon. Vi satser tungt på forskning og har lang tradisjon for utvikling av pålitelige og energieffektive teknologier. Vi har 2000 ansatte i Norge, men
Aibel AS er et av de største oljeserviceselskapene i Norge og er etablert innenfor fornybar energi. Selskapet har nesten 6000 medarbeidere og virksomhet i fem land, inkludert to verft i
Caverion er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner. I Norge er vi 3600 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og over 60 avdelingskontor i hele landet.
Hos Peab vil du lære byggfaget i et godt miljø med mange typer prosjekter. Vi bygger veier, næringsbygg, boliger og teknisk avanserte prosjekter. I Norge har Peab rundt 1000
Direktoratet trenger ansatte med riktig kompetanse i forhold til etatens utfordringer og oppgaver. Et godt arbeidsmiljø og en dynamisk organisasjonskultur er nødvendig for å oppnå resultater og for å skape

INTERESSERT I JOBBMULIGHETER I
Hammerfest ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

49 stillinger i 33 annonser Gå til stillingsøket

logo

Flere steder
Søknadsfrist: 30.04.2014
GK har inngått en ny avtale med Coor om å levere service, drift og vedlikehold av VVS-tekniske tjenester
logo

Flere steder
Søknadsfrist: 30.04.2014
GK har inngått en ny avtale med Coor om å levere service, drift og vedlikehold av VVS-tekniske tjenester.
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Yrker, Hammerfest vis alle

Automatiseringsfaget omfatter drift, vedlikehold og montasje av automatiserte systemer for kontroll, styring og regulering av automatiserte produksjonsprosesser og elektromekaniske systemer.
Informasjonsteknologi møter du i arbeid og fritid, og dataingeniøren spiller en viktig rolle i det å anvende teknologiens fremskritt til praktiske formål for å effektivisere samfunns- og næringsliv.
Forskeren jobber systematisk og strukturert med å finne ny viten og øke kunnskap.
Forskeren jobber systematisk og strukturert med å finne ny viten og øke kunnskap.
Som industrimekaniker kan du få jobb innenfor blant annet kjemisk og mekanisk industri, oljevirksomhet, skipsbygging og treforedling.
HMS står for helse, miljø og sikkerhet. Dette er HMS-ingeniørens arbeidsområder, og jobben går ut på å sikre et best mulig miljø på arbeidsplassen.
Som ingeniør i marinteknikk jobber du for virksomheter knyttet til våre største eksportnæringer.
Som innkjøper har man ansvaret for å bestille de produktene som bedriften trenger å kjøpe inn.
En journalist jobber i en redaksjon og samler informasjon, ofte om aktuelle hendelser, lager saker og formidler denne informasjonen.
Laboratoriefaget er utformet for alle typer kjemiske, fysiske og biologiske laboratorier i industri, ved universiteter og høgskoler og i offentlige og halvoffentlige bedrifter med tilknytning til laboratorievirksomhet.
En personalsjef eller personalleder har ansvar for personalsaker og lønn, og styrer for eksempel avlønning, kompetanseutvikling, helse, miljø og sikkerhet ( HMS) og rekruttering.
Som petroleumsingeniør jobber du i olje- og gassindustrien, hvor jobben din vil bestå av å bruke din spisskompetanse til å sørge for optimalisert boring, reservoarstyring og produksjon.
Som produksjonstekniker har du ansvar for å utvikle og drifte produksjonsprosesser i industrien.
En programmerer eller utvikler betegner en person som utvikler programvare for datamaskiner, og i stor grad også for andre tekniske innretninger ved hjelp av et programmeringsspråk.
Som selger er du den som møter selskapets kunder og i så måte din arbeidsgivers ansikt utad.
Med tittelen Siviløkonom er du godt kvalifisert for ledende funksjoner i alle typer bedrifter i alle bransjer.
En systemutvikler kombinerer analyseferdigheter med tilpassing og konfigurering av funksjoner i programvarepakker – som CRM- og ERP-systemer.
Som teknisk tegner lager man tekniske tegninger for bygg, industri, kart, illustrasjoner og anleggsprodukter.
Økonom er en samlebetegnelse på mange ulike yrker. Felles for økonomene er at de har kunnskap innen økonomi, som for eksempel regnskap, revisjon, analyse eller liknende.