9276 stillinger 62913 arbeidsgivere 25875 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Sarpsborg

Velg temaside:

Jobbmuligheter hos
55 arbeidsgivere

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger i Sarpsborg kommune. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere i kommunen slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. 

For arbeidsgivere som ansetter kandidater i Sarpsborg kommune tilbyr vi muligheten til å helt gratis publisere informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger (les mer).
Arbeidsgivere Ledige stillinger Internships Traineeordninger Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Sarpsborg vis alle

Caverion er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner. I Norge er vi 3600 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og over 60 avdelingskontor i hele landet.
Privatundervisning med en visjon i å øke realfagskompetansen og realfagsgleden i Norge ved hjelp av motiverende og inspirerende lærere og hardt arbeid.
I NCC har vi fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere. Med hele Norge og Norden som byggeplass, er NCC et spennende sted å arbeide innen mange fagområder.
Nordea er Nordens største finanskonsern og ansetter en rekke nyutdannede fra økonomiske høyskoler i Norge og utlandet. Nordea tilbyr også et spennende traineeprogram.
Hos Peab vil du lære byggfaget i et godt miljø med mange typer prosjekter. Vi bygger veier, næringsbygg, boliger og teknisk avanserte prosjekter. I Norge har Peab rundt 1000
Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk. I Norge er vi cirka 1400 medarbeidere fordelt på 25 kontorer. Virksomheten har totalt 10000 medarbeidere lokalisert i 21 land.
Vi i TINE søker motiverte medarbeidere som vil være med å løfte konsernet mot nye høyder. Vi har stort fokus på nytenkning og innovasjon og søker målbevisste og ambisiøse kandidater

INTERESSERT I JOBBMULIGHETER I
Sarpsborg ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

113 stillinger i 55 annonser Gå til stillingsøket

logo

Flere steder
Søknadsfrist: 30.05.2014
Ønsker du å starte din karriere i Norges største IT-selskap? Dersom svaret på dette JA - ønsker vi å snakke med deg. Vi er alltid på jakt etter nyutdannede kandidater
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Yrker, Sarpsborg vis alle

I Norge er en aktuar er person som arbeider med forsikringsmatematikk, det vil si analysering av finansiell risiko.
En regnskapsførers viktigste oppgave er å utarbeide et korrekt og pålitelig regnskap, men kan også bistå med andre tjenester som for eksempel rådgivning og virksomhetsstyring.
En controller, også kalt økonomiconsulent, er en økonom som har kontroll samt oversikt over en bedrifts regnskapsmessige aktiviteter.
Informasjonsteknologi møter du i arbeid og fritid, og dataingeniøren spiller en viktig rolle i det å anvende teknologiens fremskritt til praktiske formål for å effektivisere samfunns- og næringsliv.
Dispasjør er en beskjeftigelse hvor man arbeider med oppgjør ved havari i situasjoner hvor det er tap av både skip og last.
En kontormedarbeider skal kunne utføre arbeidsoppgaver innen arkiv og dokumentbehandling, kundebehandling, enkle regnskapsrutiner i tillegg til å være en ressurs innen tekstbehandling, regneark, presentasjon, databaser, Internett, e-post og annet elektronisk samarbeid.
En kundekonsulent arbeider med å kommunisere mellom en bedrift og bedriftens kunder.
Som servicemedarbeider skal du løse kundens problemer og dekke hans behov på en rask og effektiv måte.
Lønns- og personalmedarbeider kvalifiserer deg til å kunne arbeide med administrative oppgaver i en lønns- og personalavdeling.
Markedsanalytikere jobber med å analysere markedet for de produktene selskapet selger.
Markedsføring handler om kommunikasjon, hvordan du som bedrift kan nå ut til forbrukerne eller kundene på best mulig måte for å videreformidle ett buskap.
Økonomimedarbeidere og revisjonsassistenter hjelper til med registrering og beregning ved regnskapsføring og bokføring, ved beregning av lønns og produksjonskostnader og ved kontante betalinger.
En revisors hovedoppgave er kontroll av årsregnskapet til revisjonspliktige foretak, men også annen bistand og rådgivning er viktige oppgaver. Revisoren hjelper bedrifter og andre virksomheter...
Som saksbehandler arbeider du med å utrede og besvare søknader, notater og andre skriv.
Som selger er du den som møter selskapets kunder og i så måte din arbeidsgivers ansikt utad.
Produkter og tjenester selges over alt i privat- og bedriftsmarkedet. Salgsledelse og personlig salg er derfor nøkkelen til enhver bedrifts suksess.
En skadeoppgjørskonsulent er tilknyttet et forsikringsselskap. Skader som er oppstått i forbindelse med kollisjoner, branner tyverier etc. skal vurderes og takseres av skadeoppgjørskonsulenten.
Arbeidsoppgavene til en statistiker består ofte i å delta i en analyseprosess, fra å gi råd til hvordan data bør samles inn, til å utføre selve analysen og tolke resultatene etterpå.
En sykepleier er autorisert helsepersonell som jobber med å oppnå, opprettholde eller gjenopprette optimal helse og omsorg for syke mennesker.
En systemutvikler kombinerer analyseferdigheter med tilpassing og konfigurering av funksjoner i programvarepakker – som CRM- og ERP-systemer.

Internships, Sarpsborg vis alle

Several locations
Når teori møter praksis får kunnskap en ny dimensjon -