<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Rådgiver VA

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og kjennskap til markedet. i en stilling hvor du får muligheten til å bygge opp og utvikle vårt VA-miljø på Innlandet. Her får du jobbe med betydningsfulle vannprosjekter både lokalt og nasjonalt, i samarbeid med våre øvrige VA-avdelinger. Stillingen passer for deg som er selvstendig og trives med faglige utfordringer, samtidig som du samarbeider godt med oppdragsgivere og i tverrfaglige team. Er du vår nye VA-rådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

 

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet. Som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, har Rambøll Norge blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.
Rambøll er eid av vår egen stiftelse som sikrer at inntjening går tilbake til selskapet, samtidig som stiftelsen støtter forskning og utdanning, humanitær hjelp og våre lokalsamfunn.

 

 Bli en del av vår tverrfaglige divisjon Innlandet! Kontoret består i dag av 45 medarbeidere med spesialkompetanse innen blant annet elektro, VVS, BIM, byggeteknikk, anleggsteknikk, byggeledelse, brannsikkerhet, landskapsarkitektur, arealplan, veg, bane og geoteknikk.

Vi har et meget godt arbeidsmiljø og divisjon Innlandet utmerker seg på topp i Rambølls årligemedarbeiderundersøkelse.I tillegg til det gode arbeidsmiljøet er vi også opptatt av å levere gode løsninger for våre kunder. Gjennom våre kundeundersøkelser ser vi at Innlandet også her ligger i toppen med gode resultater.

 

Som vår nye VA-rådgiver blir du en del av vår seksjon for tekniske systemer, som i dag består av 9 medarbeidere innen elektro og VVS. Vi jobber tverrfaglig i både store og små prosjekter, nasjonalt og lokalt. Vi har god oppdragsmengde, stor etterspørsel og ønsker å bygge opp vårt VA-miljø i Innlandet. Du vil være en nøkkelperson som bidrar i arbeidet med å stake ut retningen og utvikle VA-faget på Innlandet. Du vil ha faglig tilknytning til store og nasjonalt ledende VA-miljø i avdelinger både nasjonalt og internasjonalt. I Rambøll jobber vi tett og sømløst sammen, på tvers av geografi ogorganisasjonsstruktur.

 

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Fag- og disiplinansvar
  • Markedsutvikling og tilbudsarbeid
  • Oppdragsledelse
  • Deltagelse i tverrfaglige team
  • Utredning, hovedplaner og saneringsplaner
  • Overvannshåndtering
  • Planlegging og prosjektering av ledningsanlegg
  • Rehabilitering og sanering av ledningsanlegg
  • Prosjektering av prosessanlegg for drikkevann og avløpsvann
  • Tekniske kravspesifikasjoner og anbudsbeskrivelser

 

Vi støtter din utvikling

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige utviklingen din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/Bachelor innen VA-faget
  • Minimum 5 års erfaring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • Du er løsningsorientert, selvstendig og med pågangsmot og ambisjoner om å stå i spissen for utvikling av vårt VA-miljø på Innlandet
  • Har kompetanse på NovaPoint VA

 

I denne rollen vil det være en fordel om du er en person med litt ekstra driv og pågangsmot, som trives med å stå i front og bidra til utvikling.

 

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist:07.03.2021. Vi gjør oppmerksom på at søknaden behandles fortløpende.

 

Har du spørsmål?
Kontakt gjerneSeksjonsleder Tekniske Systemer, Andreas Haugom,andreas.haugom@ramboll.no, 957 61 968

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2024
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 01
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 02
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Sivilingeniør - I teknisk sikkerhet I risiko I HMS/arbeidsmiljø I prosess I miljøteknikk
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 75%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
4 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Rambøll