LUKK
Du må logge inn for å få tilgang til alle våre tjenester og eksklusivt innhold. Dette er gratis.

Sous Chef Druen

. Les mer om Druen

Sous Chef

Søknadsfrist : 14.07.2012

Jobbfakta

Tiltredelse Stillingstype Arbeidstid
Etter avtale Fast ansettelse
Arbeidssted Fagområder Yrker
Oslo Hotell- og reiselivsfag Kokk
Arbeidserfaring Utdanningsnivå Bransjer
Ingen krav oppgitt Ingen krav oppgitt Ikke oppgitt

Om stillingen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen
Se også alle studier innen: Hotell- og reiselivsfag
Vi søker deg til vår team!

Sous Chef

Arbeidsoppgaver

Hovedansvar for daglig drift av egen avdeling på sine skift

* Kvalitet, sikring og utvikling av menyer
* Menyplanlegging, innkjøp og bestillinger
* Kostnadskontroll
* Oppfølging av IK-Mat, retningslinjer og rutiner
* Rekruttering, opplæring av personale

Kvalifikasjoner

* Fagbrev som kokk, ledererfaring og gode samarbeidsevner
* Er utadvent, initiativrik og fleksibel
* Resultatorientert
* Faglig sterk og dyktig til å motivere sine ansatte
* Liker å få folk trives
* Meget strukturert og takler stress og et høyt tempo

Vi tilbyr

* Konkurransedyktige betingelser
* En utfordrende stilling
* Et profesjonelt arbeidsmiljø
* Gode karrieremuligheter i et selskap i vekst

Vi søker etter en synlig leder som har entusiasme for å lage mat, elsker italiensk mat og er en aktiv deltaker på kjøkkenet. Sammen med ditt team skal du skape matopplevelser for våre gjester, samt gode resultater for selskapet.

Kontaktperson(er):
Mette G. Rød
epost: mette@druen.no

Link til søknadsskjema:
Send søknad




Adresse: 0250 OSLO



Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 14.07.2012
Fakta om Druen
Steder hvor Druen har avdelinger
Fagområder Druen ansetter til