LUKK
Du må logge inn for å få tilgang til alle våre tjenester og eksklusivt innhold. Dette er gratis.

Leder Turistinformasjon Destinasjon Ålesund & Sunnmøre

Destinasjon Ålesund & Sunnmøre markedsfører regionen som reisemål nasjonalt og internasjonalt. Selskapet skal bidra til å skape økt trafikk og lønnsomhet for reiselivet i regionen. Vår visjon er å inspirere til reiselyst. Les mer om Destinasjon Ålesund & Sunnmøre

Leder Turistinformasjon

Søknadsfrist : 22.09.2012

Jobbfakta

Tiltredelse Stillingstype Arbeidstid
Etter avtale Fast ansettelse, Heltid Dagtid
Arbeidssted Fagområder Yrker
Ålesund Hotell- og reiselivsfag Reisekonsulent
Arbeidserfaring Utdanningsnivå Bransjer
Ingen krav oppgitt Ingen krav oppgitt Ikke oppgitt

Om stillingen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen
Se også alle studier innen: Hotell- og reiselivsfag
Vår nåværende leder for Turistinformasjonen søker nye utfordringer utenfor organisasjonen, og vi søker en positiv og entusiastisk person til å lede dette arbeidet videre. Vi drifter to Turistinformasjoner i Ålesund sentrum, den helårsåpne turistinformasjon på Skateflukaia og på Storneskaia ved cruisebåtanløp.

Personen vi søker må være glad i å møte mennesker fra ulike land og kulturer. Du evner å sette turistens behov i sentrum, samtidig som at medlemmene i destinasjonsselskapet skal tilføres besøk som følge av markedsføringsarbeidet i informasjonene. God kjennskap til Ålesund & Sunnmøre er ønskelig, da vi har 15 medlemskommuner og du vil gjennom stillingen være hovedkontakt for våre om lag 170 medlemsbedrifter.

Vi ønsker at du er strukturert, like å lede mennesker og har evner til å jobbe både selvstendig og i team. Du har i tillegg gode språkkunnskaper i norsk/engelsk/tysk både muntlig og skriftlig.

Spørsmål om stillingen rettes til Reiselivssjef Geir S. Vik, tlf 70 15 76 03. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Tiltredelse snarest. Søknad med CV og referanser sendes til geir.vik@visitalesund.com snarest.

Lønn: Etter avtale


Epost: info@visitalesund.com

Adresse: Skateflukaia
6002 ÅLESUND


Web: www.visitalesund.com
Telefon: 70157600
Telefaks: 70157606

Søknadsinformasjon

Søknad sendes: Skateflukaia 6002 ÅLESUND
Søknad merkes: Søknad Turistinformasjon
Søknadsfrist : 22.09.2012