LUKK
Du må logge inn for å få tilgang til alle våre tjenester og eksklusivt innhold. Dette er gratis.

Kokk / souss chef Restaurant Skipperstuen

Restaurant Skipperstuen er et spennende restauranthus beliggende i idylliske omgivelser i båthavna i Drøbak, nær  Oslo.
Vårt tilbud omfatter cafè, restaurant og catering i tillegg til mat- og vinkurs i eget kurskjøkken. Vi har også en stor uteservering i 2 etasjer.

Vi søker kokk / sous chef / kjøkkensjef for fast ansettelse.

Se oss på   www.skipperstuen.no    eller besøk oss på   www.facebook.com/Skipperstuen Les mer om Restaurant Skipperstuen

Kokk / souss chef

Søknadsfrist : 15.09.2013

Jobbfakta

Tiltredelse Stillingstype Arbeidstid
Etter avtale Fast ansettelse, Heltid / deltid
Arbeidssted Fagområder Yrker
Frogn Hotell- og reiselivsfag Kokk
Arbeidserfaring Utdanningsnivå Bransjer
Ingen krav oppgitt Ingen krav oppgitt Ikke oppgitt

Om stillingen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen
Se også alle studier innen: Hotell- og reiselivsfag
Skipperstuen er kjent for høy kvalitet på sitt kjøkken.

Vi søker en allsidig og erfaren kokk/ kjøkkensjef som kan være med å utvikle Skipperstuen videre!

I sommerhalvåret er vi en travel a la carte-restaurant, i vinterhalvåret gjør vi også mye catering.

Det er nødvendig med a la carte -erfaring.

Send søknad pr post eller e-post.
Krav til kompetanse:
  • Praksis: Kokk

Lønn: Lønn etter avtale


Epost: post@skipperstuen.no

Adresse: Havnebakken 11
1440 DRØBAK


Web: www.skipperstuen.no
Telefon: 64 93 07 03

Søknadsinformasjon

Søknad merkes: Stilling
Søknadsfrist : 15.09.2013
Fakta om Restaurant Skipperstuen
Steder hvor Restaurant Skipperstuen har avdelinger
Fagområder Restaurant Skipperstuen ansetter til