6408 stillinger 67429 arbeidsgivere 30199 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Personlige assistenter – ULOBA BA

ULOBA er et nonprofit andelslag eid og drevet av mer enn 850 funksjonshemmede over hele landet. Vi bygger vår virksomhet på ideologien til Independent Living-bevegelsen, en internasjonal frigjøringsbevegelse for funksjonshemmede. For tiden har vi ca. 4200 ansatte assistenter.
Les mer om ULOBA BA

Personlige assistenter

 
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast ansettelse, Heltid / deltid
Arbeidssted Fagområder Yrker
Arbeidserfaring Utdanningsnivå Bransjer
Ikke oppgitt Ikke oppgitt Ikke oppgitt

Om stillingen

Personlige assistenter i ULOBA er i et serviceyrke med ryddige arbeidsforhold. Assistentjobben er å yte service og assistanse slik at din arbeidsleder kan leve sitt liv slik han/hun ønsker. Din arbeidsleder er funksjonshemmet, og har derfor et praktisk assistansebehov. Arbeidslederen er assistentens personalleder. Han/hun intervjuer, ansetter, lærer opp assistenter og leder assistenter i det daglige arbeidet. ULOBA er den formelle arbeidsgiver.

Personlig assistent Personlig assistent - Er et serviceyrke du ikke kan utdanne deg til! ULOBA har alltid mange assistentstillinger over hele landet. Både vikariater og faste stillinger. En oversikt over ledige assistentstillinger finner du på www.uloba.no/jobbannonser

Lønn: www.uloba.no/lønnAdresse: 3003 DRAMMEN


Web: www.uloba.no
Telefaks: 32 20 59 19

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Lagre stillingen

Du kan lagre denne stillingen i en personlig liste
Lagre stillingen i liste

Notater

Du kan legge til et personlig notat (kun synlig for deg)
Legg til notat

Abonner på tilsvarende stillinger

Vi sender deg stillinger som dette automatisk (basert på Yrke(r), Fagområde og Sted i annonsen. Du kan justere kriteriene.
Opprett nytt Lagret søk

Abonner på stillinger fra ULOBA BA