<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Statens vegvesen Byggeleder driftskontrakt - Mosjøen (101427)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 101427

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil primært innebære byggeledelse i vår driftskontrakt 1803 Mosjøen.

I tillegg vil byggeledelse av mindre vedlikeholdsprosjekt være en del av stillingen. Dette betyr i praksis at vegnettet byggelederen i denne stillingen skal dekke er alle fylkes- og riksveger i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og deler av Leirfjord kommune, totalt ca. 642 km.

Aktuelle arbeidsoppgaver vil være kontroll av vinter- og sommerdriftsoppgaver og oppfølging av driftskontrakt mot entreprenør. Du følger opp og rapporterer på økonomi, kvalitet, framdrift og HMS på egne prosjekt. Du vil også koordinere arbeidet med andre faggrupper og etater. I det daglige leder du arbeidet for kontrollingeniørene og har ansvar for byggemøter med entreprenør. Du vil også kunne gi bistand i å utarbeide konkurransegrunnlag for drift- og vedlikeholdskontrakter. Kontorsted blir på vårt kontor i Mosjøen. Her er vi i dag representert med 7 avdelinger i Statens vegvesen og er til sammen ca. 80 medarbeidere.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år med relevant fagkrets. Har du sterk og allsidig erfaring fra aktuelle fagområder, eventuell etterutdanning og gode personlige egenskaper kan vi fravike kravet til utdanning. Du må ha førerkort klasse B.

Som vår kollegavil du bli del av en gruppe med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Som byggeleder hos oss har du erfaring med bransjen/lignende arbeid, ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT, da det daglige arbeidet innebærer data som arbeidsverktøy.

Som ansatt i Statens vegvesenfår du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon. Arbeidsoppgavene er utfordrende og vi har gode teknologiske verktøy/utstyr. Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Per-Arne Tøgersen, tlf. 908 98233 eller e-post:per-arne.togersen@vegvesen.no

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

Du sender søknad elektronisk viavegvesen.no/jobb «Søk stillingen».Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søknadsfrist: 21.04.14

- På veg for et bedre samfunn -

Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no




Adresse: Dreyfushammarn 31/33
8002 BODØ


Web: www.vegvesen.no/

Om arbeidsgiveren
Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner. Les mer om Statens vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 28
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 29
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 30
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 31
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 01
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    14 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 03
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
37 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Statens vegvesen