<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vadsø kommune Helsefagarbeider/hjelpepleier

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ved ambulerende enhet, tilknyttet hjemmesykepleien, er det ledig en fast 50 % stilling som helsefagarbeider/hjelpepleier/omsorgsarbeider.

Ambulerende enhet i Vadsø gir pleie og omsorgstjenester til hjemmeboende brukere som har behov for disse tjenestene i sitt hjem. Det er 28 stillinger knyttet til tjenesten. Enheten består av flere avdelinger hvor hjemmesykepleie og psykiatritjenesten er de største avdelingene. Vadsø kommune har som målsetting at den enkelte pasient skal kunne bo i sitt hjem så lenge det er mulig. Dette innebærer at man har et fokus på rehabilitering og pasientens muligheter til å klare seg selv hjemme med nødvendig bistand.

Ansatte i hjemmesykepleien møter brukere i alle aldersgrupper, med ulike problemstillinger og ulikt behov for bistand. Hjemmesykepleien har mange og varierte oppgaver, og man må påregne hektiske men også givende arbeidsdager. Stillingene inngår i turnus, med arbeid hver 3. helg.

Arbeidsoppgaver
  • Motivere pasienten til å benytte egne ressurser.
  • Ivaretakelse av grunnleggende behov.
  • Koordinering av tjenester rundt en pasient.
  • Primærkontakt for en gruppe pasienter.

Andre og endrede arbeidsoppgaver må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner

Faglige kvalifikasjoner:
  • Vi søker primært etter fagarbeidere/omsorgsarbeidere med fagbrev i helsefag.
  • Søkere med erfaring eller formell kompetanse innenfor rehabilitering, mestring eller motivering av pasienter kan også bli vurdert.

Personlige egenskaper:
For å yte gode tjenester til brukeren er de personlige egenskapene til de ansatte viktige. Vi søker derfor en person som er:
  • fleksibel
  • løsningsorientert
  • ydmyk

Videre må den som ansettes ha evne til å takle raske endringer i arbeidsdagen og være selvstendig i sin arbeidsutøvelse.

Det kreves førerkort klasse B for stillingen.

Vi tilbyr
  • Dekning av flytteutgifter i h.h.t. reglement.
  • Gjennom ordningen med tiltakssonen kan du få årlig nedskriving av studielån og lavere personskatt. Nedskriving av studielån kan utgjøre inntil kr. 25 000,- pr år.
  • God pensjons- og forsikringsordning.

For mer informasjon, kontakt konstituert enhetsleder Simone Gærnæ, tlf 78 94 25 85/mob 915 56 717, e-post:simone.gaerne@vadso.kommune.no.

Lønn i h.h.t. tariff. Medlemskap i pensjonskasse. Vilkår for stillingen følger lover og avtaler som gjelder til enhver tid.

I søknaden oppgis minimum to referanser. Søknad sendes på Vadsø kommunes elektroniske søknadsskjema.

Skjema med nærmere opplysninger om fremgangsmåte, finner du påwww.vadso.kommune.nounder ledige stillinger. Det skal ikke sendes inn vitnemål og attester. Hvis du kommer på intervju tar du med deg godkjente vitnemål/attester.

Vadsø kommune gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli gjort offentlig selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Dette følger Offentlighetsloven.

Søknadsfrist: 04.05.14, stilling nr 22/14




Adresse: Postboks 614
9811 VADSØ


Web: www.vadso.kommune.no

Om arbeidsgiveren
Vadsø kommune ønsker deg velkommen til å leve og arbeide i et pulserende og spennende samfunn. Fylkeshovedstaden Vadsø, med sine 6200 innbyggere, er handelssenter i Finnmark og har god barnehagedekning, gode skoler, attraktive boligfelt, flyplass med hyppige avganger og et fritidstilbud for enhver smak. Vadsø er en moderne og levende by som gir deg kultur- og naturopplevelser for livet. Les mer om Vadsø kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Vadsø kommune