<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Sosialantropologisk institutt Kontorsjef/administrativ leiar

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ved Sosialantropologisk institutt er det ledig eit ni månaders vikariat som administrativ leiar, kontorsjef (SKO 1054). Stillinga er underlagt instituttleiar og varetek leiinga av instituttet sitt tekniske, administrative og forvaltningsmessige arbeid. Den administrative leiaren inngår i instituttet si leiargruppe og vil gjennom det delta i leiinga av heile instituttet.Det er tett administrativt samarbeid mellom einingane ved fakultetet og administrativ leiar inngår også i fakultetet sitt administrative leiarnettverk.ArbeidsoppgåverI stillinga inngår sekretærfunksjon for instituttstyret og med det førebuing og iverksetjing av saker. Oppgåvene i stillinga er varierte med personalleiing, økonomistyring, handtering av personal- og tilsettingssaker, planlegging og styring av studie- og forskingsadministrasjon.Stillinga er tillagt forskingsadministrative oppgåver knytt til eininga si eksternt finansierte prosjektportefølje. Oppgåvene omfattar kartlegging og formidling av eksterne finansieringsmogelegheiter, støtte ved utforming av prosjektsøknader, kontraktsinngåing og administrativ oppfølging av prosjektporteføljen. Administrativ leiar vil ta del i fakultetet sitt forskingsadministrative nettverk (FANE), som organiserer administrative, økonomiske og kommunikasjonsfaglege medarbeidarar innan forskingsfeltet.

Kvalifikasjonar
  • Relevant utdanning frå universitet eller høgskule tilsvarande master. Realkompetanse med relevans for dei aktuelle oppgåvene kan kompensere for utdanningskravet.
  • Leiarerfaring og god administrativ kompetanse, samt relevant erfaring frå administrasjon innan offentleg eller privat verksemd.
  • Erfaring frå universitet eller liknande utdanningsinstitusjon er ei føremon
  • God skriftleg og munnleg framstillingsevne på norsk og engelsk
Personlege eigenskapar
  • Evne til å motivere medarbeidarar, gode samarbeidsevner og sjølvstendig initiativ vil bli vektlagt.
Vi tilbyr
Den elektroniske søknaden skal innehalde:
  • Søknadsbrev
  • CV

Attestar og vitnemål skal takast med på eit eventuelt intervju.

Universitetet i Oslo har ei overtakingsavtale for alle tilsette, med formål å sikre rettane til resultat av arbeid m.m.

Som statleg institusjon har vi eit personalpolitisk mål om å oppnå ein balansert alders- og kjønnssamansetnad og å rekruttere personar med etnisk minoritetsbakgrunn.

I følgje offentleglova § 25, 2. ledd kan opplysningar om søkjaren bli gjort offentlege sjølv om søkjaren har oppmoda om ikkje å bli ført opp på søkjarlista.

Tiltredelse: 28. juli 2014

Kontakter:
Fakultetsdirektør Gudleik Grimstad, tlf: 47 22 85 62 65, epost:gudleik.grimstad@sv.uio.noInstituttleiar Ingjerd Hoëm, tlf: 47 22 85 65 32, epost:ingjerd.hoem@sai.uio.no

For elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]




Adresse: 0313 OSLO



Om arbeidsgiveren
Universitetet i Oslo er den største forskings- og utdanningsinstitusjonen i Noreg, med 28000 studentar og 7000 tilsette. Fagleg breidd og internasjonalt anerkjente forskingsmiljø gjer UiO til ein viktig samfunnsaktør.

Sosialantropologisk institutt har sidan det vart etablert i 1964 vore ein viktig arena og utgangspunkt for den anerkjente norske antropologiske tradisjonen. Instituttet er eit av dei største sosialantropologiske universitetsmiljøa i Europa, og størst i Norden. Vi har i dag 17 fast vitskapleg tilsette, 10 doktorgradsstipendiatar, 3 postdoktorar og 7 administrativt tilsette. Det er for tida registrert omlag 400 studentar ved instituttet.
Les mer om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Sosialantropologisk institutt

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 82%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Sosialantropologisk institutt