<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Høgskolen i Telemark Stipendiat i kroppsøving (14/162)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

2. gangs utlysning

Ved Fakultet for estetiske fag, folkekultur og lærerutdanning er det ledig en fireårig stipendiatstilling i kroppsøving med fokus på materialitet, bevegelse og læring i barnehage og skole.

Fakultetet har for tiden ca. 180 medarbeidere. Stillingen er knyttet til Institutt for lærerutdanningsfag, og nærmeste overordnede er instituttleder. Arbeidssted er p.t. Notodden.

Kvalifikasjonskrav

Søkere til stipendiatstillingen må ha relevant mastergrad eller tilsvarende høyere utdanning innen kroppsøving. Mastergrad må være fullført innen søknadsfristens utløp. Det er en fordel med kjennskap til lærerutdanning, og erfaring fra undervisning i grunnopplæring eller innen skolefeltet generelt.

Det forutsettes at den som tilsettes tas opp på et av Høgskolen i Telemarks egne doktorgradsprogram, og aktivt tar del i forskningsmiljøet ved Institutt for lærerutdanningsfag.

Om stillingen

Tilsetting skjer for en periode på fire år med 25 % undervisningsplikt.

Stipendiatstillingen er knyttet til Institutt for læreutdanningsfag og fagseksjonen for kroppsøvingsfaget i lærerutdanningen. Forskningen retter seg både mot barnehage-, skole- og utdanningsfeltet generelt, og stipendiaten må fokusere prosjektet sitt innen følgende tema: Utvikling av pedagogiske kvaliteter i uteområder i barnehage og skole, uterommets betydning for barns motoriske utvikling, og pedagogiske tilnærminger som utnytter uteområdenes materielle kvaliteter. Overordnet dette ligger spørsmål knyttet til læring og autentiske læringssituasjoner: Hvilke kontekster kan sies å gi meningsfull opplevelse, forståelse og læring for elevene?

Søkerne står fritt til å utvikle en eller flere problemstillinger innenfor det tematiske området som er omtalt over. Som en del av søknaden skal søkeren utvikle en skisse til prosjektbeskrivelse, på norsk eller engelsk, på maksimalt fem sider inkludert referanseliste hvor problemstilling, forskingsdesign og fremdriftsplan presenteres.

For utfyllende opplysninger om stillingen kan professor Ingunn Fjørtoft kontaktes tlf.: 35 02 63 33, e-post:ingunn.fjortoft@hit.no, eller instituttleder Anders Davidsen, tlf.: 35 02 63 31, e-post:anders.davidsen@hit.no.

Lønn

Stillingen lønnes etter lønnstrinn 50 (stillingskode 1017), LR 20, alternativ 8, som utgjør 429 700 pr. år. Videre opprykk skjer etter tjenesteansiennitet i stillingen. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Andre opplysninger

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for faglige stillinger ved Høgskolen i Telemark. Det vil bli gjennomført sakkyndig vurdering av søkerne, og aktuelle søkere vil deretter bli innkalt til intervju og må i den sammenhengen regne med å presentere og utdype prosjektet sitt muntlig.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

I henhold til offentlighetslovens § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Slik søker du

Høgskolen i Telemark benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkerne om å registrere sin søknad elektronisk ved å klikke på lenken til høyre ?Send søknad?.

I tillegg til elektronisk søknad må følgende dokumentasjon sendes inn:
    • CV og kopi av søknad
    • alle vitnemål fra høgskole/universitet (attestert kopi)
    • kopi av hovedfags-/masteroppgaven
    • maksimum 10 siders prosjektbeskrivelse
    • eventuelle vitenskapelige publikasjoner og liste over disse
    • kontaktinformasjon til 3 referanser


    • Kopi av søknad, CV, vitnemål, attester og ev. publikasjoner må ettersendes i 3 komplette sett (papirformat) innen en uke etter søknadsfristen. Søkerne er selv ansvarlig for at de innsendte kopiene er komplette. Søknadspapirene vil bli returnert når saken er avsluttet. Papirene sendes til Høgskolen i Telemark, Fakultet for estetiske fag, folkekultur og lærerutdanning, Postboks 155, 3672 Notodden.

      Søknadsfrist: 16.09.14

      Merk søknaden: 14/162

      Sted: Notodden

      Tiltredelse: Etter avtale

      Kontakter:
      Anders Davidsen, tlf: 47 35 02 63 31, Ingunn Fjørtoft, tlf: 47 35026333

      For elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]




Adresse: 3679 NOTODDEN



Om arbeidsgiveren
Høgskolen i Telemark (HiT) har om lag 6500 studenter og 680 tilsatte. Høgskolen er
organisert i fire fakulteter og har undervisnings- og FoU-virksomhet i Bø, Notodden,
Porsgrunn, Rauland og Drammen. Fellesadministrasjonen er plassert i Porsgrunn
Les mer om Høgskolen i Telemark

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Høgskolen i Telemark