<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

TINE Veterinær Distrikt Helgeland og Salten - TINE Rådgiving og Medlem

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I distrikt Helgeland og Salten er det ledig 100 % fast stilling som fagrådgiver innen helse og nøkkelrådgiving.


I distrikt Helgeland og Salten er det ledig 100 % fast stilling som fagrådgiver innen helse og nøkkelrådgiving. Vi søker etter rådgiver med veterinær kompetanse og erfaring med storfe. Plasseringen blir ved en av våre kontorer i distriktet.

Arbeidsoppgaver: 

  • Rådgiving innen forebyggende helsearbeid
  • Rådgiving innen melkeproduksjon.
  • Bidra til god bedriftsledelse for den enkelte mjølkeprodusent
  • Bidra til god medlemskontakt og aktivt produsentmiljø

Kvalifikasjoner:
Vi ønsker at du har veterinærfaglig kompetanse. Relevant yrkeserfaring er ønsket. Praktisk bakgrunn fra melk- og kjøttproduksjon vil være en fordel i stillinga.

Du arbeider sjølvstendig, ser helheten og potensial i driften, motiverer produsentene og kollegaer og er miljøskapende. Vi ser etter en åpen, tydelig og initiativrik person som er god til å kommunisere både med produsentene, andre rådgivere og praktiserende veterinærer.

Vår faglige styrke skal ligge i en helhetlig helserådgiving til beste for bonden, i nært og tverrfaglig samarbeid med annen spisskompetanse i TINE Rådgiving som melkekvalitet, teknikk, fôring, økonomi og kukontroll. Du vil tilhøre et tverrfaglig team, og fylle rollen i TINEs nøkkelrådgivingsmodell, sammen med kunde, nøkkelrådgiver og spesialrådgivere. Det vil være et faglig gjensidig samarbeid med andre veterinærer i TINE SA.

Hovedfunksjonen i stillingen vil være leveranse av rådgivingstjenester mot produsenter og veterinærer. Dette vil først og fremst si rådgiving på gård, samt være bidragsyter til kursvirksomhet både for produsenter, andre rådgivere og veterinærer.

Det er en forutsetning at du disponerer egen bil. Kjøregodtgjørelse etter gjeldende regler i TINE, lønn og vilkår etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Om arbeidsgiveren

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Biola, YT, Litago og Piano. TINE eies av 14 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE er til stede over hele landet med sine meierier, og i tillegg har vi flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 20 milliarder kroner.

TINE Rådgiving og Medlem har ansvaret for de produsentrettede oppgavene, inkludert husdyrkontrollen. Vi bidrar til å gjøre det attraktivt å være TINE-produsent, ved å tilby aktuell rådgiving og gjennomføre andre tiltak av interesse for eierne.

Les mer om TINE

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Følg linken under for å søke på denne stillingen.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Elektriker/Technical Engineer
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om TINE