<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Forsvaret Konsulent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke. Som IA-virksomhet legger Forsvaret vekt på å legge til rette arbeidsforholdet for personer med redusert funksjonsevne.

Rustkammeret i Trondheim har ledig fast stilling som Rådgiver kode 1434 - gjenstandsforvalter
Søknadsfrist 30. september 2014. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver
Formidling og gjenstandsforvaltning, vedlikehold av RKTs gjenstandssamling i samarbeid med Forsvarets museers tekniske konservator. Utvikle, planlegge, bygge og vedlikeholde utstillinger samt arrangere foredrag, seminarer og andre faglige arrangementer. Planlegge og koordinere, undervisningopplegg for skoleklasser, omvisning av grupper/besøkende samt delta i museets faglige utvikling og daglige drift.

Kvalifikasjonskrav
Mastergrad fra universitet eller høyskole med relevant fagsammensetning, solid faglig bakgrunn, og gode ferdigheter i norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. Annen utdanning og lang relevant erfaring kan etter vurdering kompensere for manglende utdanning. Søkere må kunne sikkerhetsklareres for konfidensielt.

Det er ønskelig med erfaring fra museer eller samlinger, fra formidlingsarbeid og/eller gjenstandsforvaltning og kunnskap om Forsvaret, og ha interesse for militær historie.

Personlige egenskaper
person som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, kreativitet, stor faglig interesse samt villig til å jobbe med ulike oppgaver i museet, både praktisk, administrativt og faglig. . Du må være fleksibel og serviceinnstilt, ha evne til å arbeide selvstendig så vel som i grupper og ha vilje til ekstra innsats når det kreves. Personlig egnethet tillegges vekt.

Vi kan tilby
En faglig interessant arbeidsplass, med varierte oppgaver og utviklingsmuligheter, personlig som faglig, og godt nettverk og samarbeid med avdelingene i FMU dokumentasjonsavdelingen ved Forsvarets museum i Oslo samt fleksitid. Forsvaret har gode pensjons- og velferdsordninger.

Stilling som rådgiver kode 1434 lønnes etter Statens lønnsregulativ, lønnstrinn 49 ¿ 56, pt kr 423 000,- kr 474 500,-/år. Det trekkes pliktig 2 % av lønnen til Statens pensjonskasse.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med major Steinar Hervik, tlf 7399 5282/911 24 843.

Søknad, mrk "RKT rådgiver", vedlagt CV, vitnemål og attester, sendes Forsvarets avdeling for kultur og tradisjon, Personellseksjon, Att: O. H. Utstrand, Postboks 800 Postmottak, 2617 Lillehammer innen søknadsfristen.

Søknader uten attester og vitnemål blir ikke tatt i betraktning. Søknadspapirer returneres kun etter anmodning.




Adresse: 0015 OSLO



Om arbeidsgiveren
Forsvarets avdeling for kultur og tradisjon (FAKT) er en ung avdeling, etablert i 2008, men består av avdelinger med dype røtter innen militær kultur- og militære tradisjoner i nasjonal sammenheng. Avdelingene i FAKT er Forsvarets kommandantskap, Forsvarets musikk, Forsvarets museer, Forsvarets veteransenter og Oslo garnisonsforvaltning.

Forsvarets museer (FM) består av totalt 7 museer hvor Rustkammeret (RKT) er et av museene.
RKT er av landets eldste museer, og er lokalisert i Erkebispegården i Trondheim. Rustkammeret fremstår i dag dels som et hærmuseum og dels som et hjemmefrontmuseum
Les mer om Forsvaret

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 01
    2024
    3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Siviløkonom, innkjøper , aktiv jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Energetisk PhD i ernæring klar til neste trinn i karrieren min!
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
1 ledig stilling
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Forsvaret