<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

REINERTSEN Energi- & miljørådgiver

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Til vår seksjon Energi & Teknikk (Energi & Miljø, elektro, VVS og akustikk) i Oslo søker vi etter: Energi- & miljørådgiver

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift. REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Hammerfest, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Goleniów(Polen). I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden. Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

Reinertsen avd. Engineering Oslo består av 150 kompetente medarbeidere innen arkitekt og rådgiverfag som byggeteknikk, infrastruktur, plan, brann, akustikk, elektro, VVS, energi, miljø og arkitektur. Avdelingen er en del av Divisjon Engineering og Arkitekt Land som er en del av Reinertsen konsernet.

 

Til vår seksjon Energi & Teknikk (Energi & Miljø, elektro, VVS og akustikk) i Oslo søker vi etter:Energi- & miljørådgiver

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå etter en Energi- & miljørådgiver. Du er ingeniør/sivilingeniør, innen energi, miljø, VVS og/eller byggfag. Vi ønsker primært energi- og/eller miljørådgivere med 3-5 års erfaring men nyutdannede oppfordres også til å søke.

 

Innen Energi & Miljø søker vi etter sivilingeniører/ingeniører med kompetanse innen ett eller flere av følgende områder: 

  • Miljørådgivning

  • BREEAM

  • Energirådgivning

  • Tilstandsanalyse VVS

  • ENØK


Kvalifikasjonskrav:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen energi og miljø, VVS, elektro og/eller bygg

  • Evne til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Vi tilbyr:             

  •  Store utviklingsmuligheter i et miljø preget av tverrfaglighet
  • Dyktige og erfarne kollegaer

  • Godt arbeidsmiljø

  • Moderne kontorlokaler på Lysaker

  • Bedriftsidrettslag

  • Konkurransedyktige betingelser

 

Vi søker deg som er positiv og praktisk orientert, og som oppfyller flest mulig at kvalifikasjonskravene. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen.

Om arbeidsgiveren

REINERTSEN TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Stavanger, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

Les mer om REINERTSEN

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Kontaktpersoner:

Øyvind Ellefskås

Seksjonsleder Energi & Teknikk

900 62 871

Følg linken under for å søke på denne stillingen.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Betongarbeider og student
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om REINERTSEN