<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veterinærinstituttet Doktorgradsstipendiat - akvakultur biosikkerhet

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

(3-årig engasjement)

Ved Veterinærinstituttet Oslo, Seksjon for epidemiologi, er det ledig et treårig doktorgradsstipend til et prosjekt som har som mål å dokumentere og evaluere effektene av soner som tiltak mot infeksiøse fiskesjukdommer med utgangspunkt i infeksiøs lakseanemi (ILA), pankreassjuke (PD) og lakselus. Stipendiaten skal inngå i forskergruppe innen akvatisk biosikkerhet, som er under etablering.

Studiet vil basere seg på analyser av data fra soner som er etablert for å kontrollere de aktuelle sjukdommene. Prosjektet har en varighet på tre år, og vil foregå i et tverrfaglig miljø i nært samarbeid med nytilsatt forsker på tilgrensede prosjekt. I løpet av prosjektperioden vil det bli lagt inn et opphold ved annen institusjon.

Biosikkerhet i fiskeoppdrett er primært rettet mot smittekontroll ved å hindre smitteintroduksjon i det enkelte oppdrettsanlegg og i områder med flere anlegg, å redusere tap dersom sjukdomssmitte kommer inn, samt å hindre videre spredning. Biosikkerhet har derfor nær tilknytning til andre fagområder som infeksjonsmedisin, smittedynamikk, helseøkonomi, desinfeksjon, vaksinasjon og legemiddelbruk.

Formålet med forskergruppa er en samordning og styrking av Veterinærinstituttets innsats på fagområdet. Forskergruppa vil ha hovedaktiviteter innen forskning og kunnskapsutvikling, samt bidra med faglig rådgivning og kunnskapsformidling til næring og myndigheter.

Seksjon for epidemiologi er Veterinærinstituttets kompetanseenhet innen epidemiologisk forskning og rådgivning. Seksjonen tilbyr et allsidig, engasjert og aktivt internasjonalt fagmiljø med 18 medarbeidere.

Se også Veterinærinstituttets satsning på biosikkerhet påhttp://www.vetinst.no/Nyheter/Veterinaerinstituttet-satser-paa-biosikkerhet-i-fiskeoppdrett.

Kvalifikasjoner
Det søkes etter medarbeider med utdannelse som veterinær, fiskehelsebiolog eller tilsvarende. Søkere med dokumentert kompetanse eller erfaring med kvantitative epidemiologiske metoder vil bli foretrukket. Praktisk erfaring fra oppdrettsnæringen og fra arbeid med fiskehelse er ønskelig.

Personlige egenskaper som engasjement, gode samarbeidsevner, fleksibilitet, initiativ og selvstendighet tillegges vekt. Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig er nødvendig.

Vi tilbyr
Stillingen lønnes etter Statens regulativ som stipendiat i stillingskode 1017, LR 20, ltr. 50 - 56 (for tiden kr 429700 - 474500 pr. år ) eller stillingskode 1378, ltr. 54 – 60 (kr 458800 - 509100), avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes det 2 % til Statens Pensjonskasse.

Vi kan tilby fleksibel arbeidstid og sommertid, medlemskap i Statens Pensjonskasse med forsikringsordninger og lånetilbud, et godt arbeidsmiljø, mulighet for barnehageplass og for leie av bedriftshytte.

Annet
Veterinærinstituttet har inngått avtale om inkluderende arbeidsliv (IA-bedrift).

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til seksjonsleder Edgar Brun, tlf 23 21 63 65, e-post: edgar.brun@vetinst.no, eller prosjektleder Atle Lillehaug, tlf 23 21 61 20 / 918 71 672, e-post: atle.lillehaug@vetinst.no

Søknad med opplysninger om utdanning, yrkeserfaring, publikasjoner og annen faglig aktivitet, sammen med kopier av vitnemål og attester, sendes elektronisk på eget søknadsskjema som du finner under ledige stillinger på www.vetinst.no/Om-oss/Ledige-stillinger. Publikasjoner/dokumentasjon kan eventuelt også sendes til Veterinærinstituttet v/HR-seksjonen, Postboks 750 Sentrum, 0106 Oslo.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Sted: Oslo

Tiltredelse: Snarlig

Kontakter:
Edgar Brun, tlf: 23216365, Atle Lillehaug, tlf: 47 23216120, mob: 47 91871672

For elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]




Adresse: 0454 OSLO



Om arbeidsgiveren
Veterinærinstituttet er et biomedisinsk beredskaps- og forskningsinstitutt med fiskehelse, dyrehelse, dyrevelferd, mattrygghet og fôrtrygghet som kjerneområder. Vi har en fri og uavhengig stilling i faglige spørsmål.

Som myndighetenes viktigste kunnskapsleverandør ved forebygging, rådgivning, oppklaring og håndtering av zoonoser og alvorlige smittsomme sjukdommer hos fisk og landdyr, ivaretar vi en viktig samfunnsoppgave.

Veterinærinstituttet bistår også i forebygging og håndtering av kriser forårsaket av helseskadelige forbindelser og smittestoffer i fôr og mat. Vi yter tjenester og formidler kunnskap til næring, fagpersonell og dyreeiere.

De fleste fagseksjonene i Veterinærinstituttet ligger på Adamstuen i Oslo og er lokalisert sammen med instituttets hovedkontor. Vi har også fagseksjoner i Sandnes, Bergen, Trondheim, Harstad og Tromsø. Til sammen er vi ca 330 ansatte. Det foreligger konkrete planer om flytting og samlokalisering av virksomheten i Oslo med NMBU på Ås i 2018/19. Se Veterinærinstituttets hjemmesidewww.vetinst.nofor mer informasjon.
Les mer om Veterinærinstituttet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger