Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :
Thon Hotel Åsgårdstrandhar naturskjønn beliggenhet med panoramautsikt over Oslofjorden og består bl.a. av 78 nyoppussede rom, konferanselokaler, restaurant, bar, selskapsavdeling og uteservering. For ytterligere informasjon, se
www.thonhotels.no/asgardstrand. Hotellet tilhører Conference-konseptet i Thon Hotels og er Miljøfyrtårnsertifisert. Hotellet ligger i overkant av en times kjøring sørover fra Oslo.
P.g.a. økt aktivitet søker vi en dyktig kokk som skal bidra til å opprettholde vårt gode rykte når det gjelder en positiv matopplevelse. For den rette personen vil vi kunne tilby stilling som soussjef (vikariat). Engasjementet vil i første omgang være perioden mai/juni - september, men det kan bli aktuelt med forlengelse.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:- Frokost, lunsj, middag og selskapsservering
- IK mat/HACCP
- Generell gjestebehandling
- God varehåndtering
Kvalifikasjoner:- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra restaurant- eller hotellkjøkken
Vi søker en person som:- er omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel
- er kreativ og beslutningsdyktig
- har gode kommunikasjonsevner
- har gode norsk-kunnskaper
- har en utpreget "det skulle bare mangle" - holdning
- kan identifisere seg med våre verdier: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert
Vi tilbyr:- et nettverk av dyktige og hyggelige kollegaer
- videreutvikling av våre medarbeidere, gjennom opplæring og kurs på flere nivåer
- en spennende stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter nasjonalt og internasjonalt
- muligheter for hybel
Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Link til søknadsskjema:
Send søknadFor mer informasjon kontakt: , Per Stang Christensen, Tlf: +47 33 02 07 40, Mobil +47 926 97 655, Epost: per.stang.christennsen@thonhotels.no