<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norsk Polarinstitutt Ingeniør ved Sverdrupstasjonen i Ny-Ålesund, Svalbard

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 114459

Norsk Polarinstitutt har ledig en 80 % åremålsstilling som ingeniør ved vår forskningsstasjon i Ny-Ålesund (Sverdrupstasjonen). Stillingen inngår i en fast stab på tre ingeniører, en materialforvalter og en stasjonssjef. Sverdrupstasjonen er organisert under instituttets forskningsavdeling.

Arbeidsoppgaver

Ingeniøren inngår i et team med ansvar for drift, vedlikehold og installasjon av teknisk og vitenskapelig utstyr knyttet til permanente overvåknings- og forskningsprogrammer både på luftmåleobservatoriet på Zeppelinfjellet og på Sverdrupstasjonen.

Ingeniøren skal ta del i daglige, rutinemessige datainnsamlinger og målinger, samt meteorologiske værobservasjoner. Stillingen skal også yte bistand til feltbaserte forskningsprosjekter innenfor glasiologi, marin- og terrestrisk biologi. Adkomsten til Zeppelinfjellet er via taubane, og stillingen inngår i teamet som opererer og ivaretar sikkerheten rundt denne.

Kvalifikasjoner

Det kreves høyere utdanning fra universitet eller ingeniørhøgskole, fortrinnsvis innenfor elektronikk. Lang relevant erfaring kan i særlige tilfeller veie opp for manglende formell utdanning.

Søkeren må ha erfaring fra målinger og instrumentering. Søkere med kjennskap til og erfaring fra bruk av vitenskapelige instrumenter, eller søkere med data-/programmeringserfaring foretrekkes. Kjennskap til vedlikehold og reparasjon av elektroniske instrumenter er en fordel. Det stilles særlige krav til selvstendig og systematisk arbeid.

Vi søker en allsidig person med engasjement og kunnskap for høykvalitets datainnsamling. Det vil bli lagt stor vekt på søkernes personlige egenskaper, herunder samarbeidsevner og serviceinnstilling. Søker må ha førerkort for personbil. Det stilles krav til gode språkkunnskaper i norsk/annet skandinavisk språk og engelsk. I løpet av de første 6 månedene må den som ansettes ta taubanesertifikat.

Generelt

Stillingen er en 80 % åremålsstilling i 2 år med mulighet for forlengelse i ytterligere 2 år, etter utlysning og søknad. Den som ansettes jobber i en 4-måneders syklus, med 3 måneder i Ny-Ålesund og 1 måned fri. Arbeidet i Ny-Ålesund er organisert i turnus med tidlig-, normal- og kveldsvakt, samt helgevakt.

Stillingen er plassert i stillingskode 1085 avdelingsingeniør eller 1087 overingeniør, lønnstrinn 44-57, avhengig av kvalifikasjoner, ansiennitet og erfaring. Tiltredelse i stillingen er november 2015.

I tillegg til lønn utbetales polartillegg som for tiden er NOK 3.801,- pr. måned og en fast godtgjøring for ubekvem arbeidstid NOK 4.000,- pr. måned.Losji og kost med mat i messe dekkes av arbeidsgiver og medfører fordelsbeskatning. Videre dekker arbeidsgiver inntil 3 reiser per år til og fra fastlandet i forbindelse med arbeidsperiodene, som også medfører fordelsbeskatning. Svalbardskatt/folketrygdavgift utgjør f.t. 16,2 %. Det er fast medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Ny-Ålesund er en utestasjon hvor det kreves helseattest. Arbeidsgiver stiller bosted til disposisjon. Det er ikke anledning til å ha familie bosatt i Ny-Ålesund.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater med ulik utdannings, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i staten. Norsk Polarinstitutt er en IA-virksomhet. I dette ligger det bl.a. at vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen dersom det er behov for det.

Spørsmål

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til stasjonsleder Per-Erik Hanevold, tlf.79 02 74 01, e-post:stasjonsleder@npolar.no, eller seniorrådgiver Christina A. Pedersen, tlf. 77 75 05 40, e-postchristina.pedersen@npolar.no.



Søknadsfrist 3. juni 2015.Søknaden med relevante kvalifikasjoner og erfaringer, CV, kopi av attester og vitnemål, samt navn på minst to referanser sendes elektronisk viawww.jobbnorge.no. Vedlegg registreres sammen med søknaden i Jobbnorge.

Alle henvendelser behandles konfidensielt frem til søknadsfristens utløp. Deretter vil det utarbeides en offentlig søkerliste. Søkere som ønsker søknaden sin unntatt offentlighet må grunngi dette særskilt i søknaden. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. Offentlighetsloven § 25, annet ledd.

Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no





Adresse: Polarmiljøsenteret 9296 TROMSØ

Web: http://www.npolar.no

Om arbeidsgiveren
Norsk Polarinstituttdriver naturvitenskapelig forskning, kartlegging og miljøovervåkning i Arktis og Antarktis. Instituttet er faglig og strategisk rådgiver for staten i polarspørsmål, representerer Norge internasjonalt i flere sammenhenger og er Norges utøvende miljømyndighet i Antarktis. Polarinstituttet er underlagt Klima- og miljødepartementet og har ca. 160 ansatte i Tromsø, på Svalbard og i Antarktis. For mer informasjon, sewww.npolar.no.

Les mer om Norsk Polarinstitutt

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 02
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Materialingeniør (Siv.ing)
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger