<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Høgskolen i Nesna Professor i pedagogikk

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 115798

Ved Høgskulen i Nesna er det frå 1. desember 2015 ledig stilling som professor i pedagogikk. Professoren vil få ei sentral rolle i arbeidet med mastergradstudiet i profesjonsretta pedagogikk med tilhøyrande forsking som er under oppbygging.

Til stillinga følgjer det ansvar for forsking, undervisning, rettleiing, organisering og leiing av mastergradstudiet. Professoren skal bidra til å bygge relevante forskarnettverk ved Høgskulen i Nesna, og være aktiv i formidling av forsking relatert til profesjon og profesjonsutvikling i læraryrket nasjonalt og internasjonalt.

Til stillinga er det krav om doktorgrad i pedagogikk, samt forsking og publisering på høgt internasjonalt nivå på norsk og engelsk. Forsking som er relevant i høve til profesjon og profesjonsutvikling i læraryrket vil bli vektlagt. Tema som pedagogikk, didaktikk, leiing og praksisnær forsking relatert til læraryrke vil bli rekna som relevant.

I vurderinga skal det leggast vekt på deltaking i nasjonale og internasjonale nettverk, og søkjarar må kunne dokumentere erfaring med nettverksbygging og internasjonalisering i utdanningssektoren. Professoren må ha erfaring frå lærarutdanning, og erfaring frå forsking på grunnskulen og/ eller lærarutdanningane. Professoren må være aktivt publiserande og kunne vise til nyare forsking. Det er krav om godkjent praktisk pedagogisk utdanning for undervisning i universiteter og høgskular.

Søknaden må innehalde fullstendige opplysningar om utdanning, praksis og eventuell anna relevant fagleg verksemd. Søknaden med stadfesta kopi av vitnemål og attestar skal sendast inn i tre eksemplar. Vitskaplege arbeid som søkjaren skal ha med i vurderinga, og liste over desse, skal og sendast inn i tre eksemplar. Søkjaren vel sjølv ut ti vitskapelege arbeid av nyare dato som skal med i vurderinga. Søkaren vil bli vurdert etter det innsendte materialet. All dokumentasjon må føreligge på eit skandinavisk språk eller på engelsk.

Stilling som professor (stillingskode 1013) blir lønna etter avtale. Frå løna går lovfestet innskot til Statens pensjonskasse.

Høgskulen i Nesna praktiserer kjønnskvotering i samsvar med hovudavtalen § 21.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad spegle mangfaldet i befolkninga. Det er derfor eit personalpolitisk mål å oppnå ein balansert alders- og kjønnssamansetjing og rekruttere personar med minoritetsbakgrunn. Søkaren må beherske norsk og engelsk godt og ha god kunnskap om det norske utdanningssystemet.

Jobbtype: fast
Heiltid/deltid: heiltid
Arbeidstid: dag
Søknadsfrist: 1.9.15
Tiltreding: 1.12.15
Arbeidsstad: Nesna
Administrasjonsspråk: språkleg nøytral
Heimeside:http://www.hinesna.no
Kontaktpersonar: instituttleiar Hanne Davidsen,hanneda@hinesna.no, eller personalsjef Magne Elstad,magnee@hinesna.no, tlf: + 47 75 05 78 00.

Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no





Adresse: 8700 Nesna 8700 NESNA

Web: http://www.hinesna.no/

Om arbeidsgiveren
Høgskulen i Nesna er ein institusjon med tradisjonar tilbake til 1918. Ulike typar lærarutdanning har heile tida stått sentralt, men studietilbodet er etter kvart utvida. Høgskulen har i dag om lag 1300 studentar og 130 tilsette. Høgskulen tilbyr mellom anna barnehagelærarutdanning, grunnskulelærarutdanning, sjukepleiarutdanning, musikk, idrett, medieproduksjon og informasjonsteknologi. Høgskulen har også eit godt studietilbod innan vidareutdanning. Frå 2007 har Høgskulen hatt tilbod om mastergrad i profesjonsretta naturfag og i musikkvitskap. Høgskulen har hovudsete på Nesna. Høgskulen har òg permanent verksemd i Mo i Rana og Sandnessjøen. Høgskulen vert frå 1. januar 2016 ein del av Universitetet i Nordland. Les mer om Høgskolen i Nesna

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger