<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stortinget Sikkerhetsvakter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 116871

I Stortingets sikkerhetsseksjonen er det for tiden ledig faste 100 % stillinger som sikkerhetsvakt.

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Arbeidet består av ordinære gjøremål innen vakt- og sikrings, adgangskontroll, tilsyn og serviceoppgaver for besøkende og alle som har sitt daglige virke i Stortinget. Sikkerhetsvaktene har selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver, så det stilles store krav til å arbeide selvstendig. Stillingen inngår i en vakttjeneste underlagt gruppeleder med døgnkontinuerlig skiftarbeid.

Det kan også bli aktuelt å fungere som røykdykker. En må derfor være villig til å gjennomføre røykdykkerkurs, og fungere som røykdykker.

Kvalifikasjonskrav og egenskaper

Søkere må ha fullført videregående skole og ha vekterkurs/fagbrev som vekter, eller etatsutdannelse fra fengsels- eller politiskole. Alle søkere må også ha relevant praksis fra arbeid innen vakt og sikring i minimum tre år. Relevant praksis kan være tjeneste i politiet, forsvaret, fengselsvesenet eller annet sikkerhetsarbeid. Videre er det krav om god muntlig og skriftlig fremstilling både på norsk og engelsk. Søkerne må også kunne vise til god systemforståelse og IT- kompetanse.

Stillingene krever at du må bestå fysisk test for røykdykkere.

Vi søker etter personer med en løsningsorientert innstilling. Det blir stilt høye krav til serviceinnstilling, samarbeidsevne og ansvarsfølelse. Det blir lagt vekt på personlig egnethet, høy arbeidskapasitet og evne til å kunne arbeide strukturert. Søkerne må ha interesse for å arbeide med databaserte systemer.

Personlige egenskaper som serviceinnstilling, samarbeidsevne, ansvarsfølelse samt god framtreden og vurderingsevne vil bli vektlagt.

Det vil bli gitt opplæring.

Til stillingene kreves det sikkerhetsklarering (H).

Vi kan tilby

Stillingene lønnes som sikkerhetsvakt i lønnstrinn 40 - 50, som for tiden utgjør kr. 370.200 - 430.200 avhengig av kvalifikasjoner. I tillegg blir det utbetalt variable tillegg knyttet til turnusplan. Arbeidstiden kan variere noe i forbindelse med Stortingets møtevirksomhet. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse. For stillingene gjelder seks måneders prøvetid.

Kvinner oppfordres til å søke.

Stortingets administrasjon har sluttet seg til avtale om et inkluderende arbeidsliv, og vil legge forholdene til rette ved behov. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har reservert seg.

Spørsmål om stillingene kan rettes til sikkerhetssjef Berit C.M. Michelet, tlf. 23 31 35 15 eller gruppeleder Åge H. Hauge tlf. 23 31 35 92

Søknad og CV skal fortrinnsvis sendes elektronisk via denne siden "Søk på stillingen" innen 13. september 2015. Før utløpet av søknadsfristen kan bekreftet kopi av attester og vitnemål ettersendes per post til Stortingets HR-seksjon, 0026 Oslo. Attester og vitnemål returneres ikke.

Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no





Adresse: 0026 OSLO

Web: http://www.stortinget.no

Om arbeidsgiveren
Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at representantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om Stortingets virksomhet og folkestyret, og har ansvar for å drifte og modernisere Stortingets bygninger og systemer på en måte som ivaretar de historiske verdiene.

Stortingets administrasjon er organisert i syv avdelinger med rundt 450 ansatte.

Sikkerhetsseksjonen har ansvaret for å ivareta sikkerheten for den samlede virksomhet i og rundt Stortinget. Dette innebærer blant annet personsikkerhet, fysisk sikring, adgangskontroll og brannsikkerhet. Vi er en seksjon med cirka 70 medarbeidere.
Les mer om Stortinget

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Stortinget