Orkla

  • orkla_bilde_nyest.jpg
  • bilde1.jpg
  • bilde2.jpg
  • bilde3.jpg

Om Orkla

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning i Norden og Baltikum.

I tillegg har konsernet gode posisjoner innenfor enkelte produktgrupper i India, Tsjekkia, Østerrike, Polen og Russland. Orkla er også en betydelig leverandør til det europeiske bakerimarkedet. Orklas visjon er å gjøre hver dag bedre ved å tilby lokale merkevarer som er sunnere, lettere å like og enklere å velge. 

Konsernet har også virksomhet innenfor aluminium, vannkraft og eiendom. 

Les mer om Orkla her

HVORFOR ORKLA?

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Vi tilbyr utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver til alle ansatte. Arbeidsrelevant kompetanseheving og individuell videreutvikling stimuleres.

Vi legger vekt på intern rekruttering og på at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.

Samarbeidsforholdet mellom ledere, medarbeidere og deres organisasjoner baseres på åpen kommunikasjon og diskusjon. Respekt for avtaleverket praktiseres på alle nivåer, samtidig som det legges til rette for at tillitsvalgte blir best mulig kvalifisert til å utføre sine oppgaver

Jobbmuligheter i Orkla

Våre medarbeideres kompetanse har en viktig strategisk betydning for konsernet og forvaltes gjennom årlig kompetanseutvikling og langsiktig karriereutvikling for den enkelte.

Les mer om karrieremuligheter i Orkla her

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Når du som ung akademiker får jobb i Orkla, blir du definert som Young Professional (YP). Som YP blir du ansatt i fast stilling i ett av våre datterselskaper. I løpet av det første året blir du invitert til Orklas YP-nettverkseminar.

Les mer om YP i Orkla her

Rekrutteringskalender
31 MAI
2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Se alle stillingene her
01 JUN
5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Se alle stillingene her
03 JUN
1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Se alle stillingene her
Adresse

Besøksadresse:
Nedre Skøyenvei 26

Postadresse:
Pb 423 Skøyen, 0213 Oslo

Mer om Orkla

Mer om Orkla