Tone Waagaard Thomassen
Tittel mangler Kontorsted mangler
First Engineers jobber med en rekke store oppdragsgivere innen telekommunikasjon og olje/gass/maritim- sektor. Våre kunder har kontinuerlig behov for både nyutdannede og spesialister. Dersom du er på utkikk etter nye muligheter eller bare ønsker å høre mer om oss, er du velkommen til å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale. Les mer
Jobber i
First Engineers
First Engineers is a specialist consulting and recruitment company offering multidiscipline engineers and project administrative expertise within our core industries; Oil & Gas...
Relaterte Profiler
Lene Kjeilen
Administrasjonskoordinator
Folk AS har spesialisert oss på å skaffe dyktige folk innen tekniske og administrative fagområder til prosjektbaserte, midlertidige og faste stillinger.
Folk AS
Bergen
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Ann Kristin Søreid
HR-direktør
Jeg jobber som HR direktør i JM Norge. I JM utvikler vi spennende prosjekter og er på jakt etter deg som kan leve etter våre verdier og som er opptatt av lønnsomhet i prosjektene Våre medarbeidere er stolte over å jobbe JM - vi er en solid virksomhet med et svært godt arbeidmiljø.
JM Norge AS
Oslo, Bergen +4
Kyrre Kirbakk Fjær
EnergiTrainee
EnergiTrainee
Oslo, Trondheim +4
Annette Strøno
HR-sjef Rekruttering
AF Gruppen
Sverige, Oslo +6
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +31
Emma Aurora Askim
Talent Coordinator
Intility
Sverige, Oslo +2
Ariz Ghazi
Attraktivitetsrådgiver
Veidekke
Oslo, Bodø +27
Marita Innvær
intern
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Vis alle