Anh Ty Pham Huynh
Daglig leder, Mr.Fish AS Kontorsted mangler
Jeg er student på BI, og studerer Finans 3.året.

Det jeg ser etter er en service medarbeider som skal hjelpe meg i en ny oppstartet Sushi restaurant på Torshov Torg, Sandakerveien 22A, 0473 OSLO.

Jeg trenger en servitør/servicemedarbeider som kan stå å lage kaffe, ta i mot kunder og gjøre andre diverse oppgaver. En som har erfaren innenfor service bransjen.

Er du den rette? Nøl ikke med å legge igjen søknad og CV, så tar jeg kontakt med deg. Les mer
Jobber i
Mr.Fish AS
Sushi take away med sitteplasser.
Relaterte Profiler
Emma Aurora Askim
Talent Coordinator
Intility
Sverige, Oslo +2
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Linda Hansen
Customer service coordinator
bbhugme AS
Oslo
Simen Berge
Restaurantsjef
Bar- og restaurantsjef på Sirdal Høyfjellshotell
Sirdal Høyfjellshotell A/S
Stavanger, Sirdal
Christophe Braastad
Daglig leder
Fjorn AS
Østre Toten
Ivar Holven Øydvin
HR Intern - Employer Branding
HR-Intern - Employer Branding - Gjensidige, Master i organisasjon, ledelse og arbeid - UiO, Bachelor i HR- og personalledelse - Kristiania
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Malin Abrahamsen
Daglig Leder
Vi er et familieeid hotell med masse historie. Vi ligger i et vakkert "postkort-landskap" høyt til fjells. Og vi ser etter deg som har lyst å erfare noe eventyrlig. Vi ser gjerne etter to venninner eller et par som har lyst å prøve noe nytt. Vi har også en fantastik barnehage og Montessori skole rett i nærheten om det skulle være en liten famile som vil ut av hovedstaden. Vi er fremoverlent og vi forventer at personalet har ønsker om å løfte bedriften videre, sammen med oss.
Tuddal Høyfjellshotel AS
Hjartdal
Alita Kristensen
Hotellsjef
Dalen Hotell
Tokke
Joanna
Sjef
We are a cozy coffee shop/restaurant located at Nordnes. We focus on organic, local produce and vegetarian/vegan food, but we also serve meat. We make sure that we have options for everyone, no matter what your dietary needs are. We have a full bar with wine, beer, and cocktails. All people are welcome! And we are also dog-friendly. Welcome!
Løvetann Bar & Bistro
Bergen
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Vis alle