7540 stillinger 63091 arbeidsgivere 26037 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Industrimekaniker

Velg temaside:
Industrimekaniker

Jobbmuligheter hos
21 arbeidsgivere

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Industrimekaniker. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

For arbeidsgivere som ansetter kandidater innen yrket Industrimekaniker tilbyr vi muligheten til å helt gratis publisere informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger (les mer).
Arbeidsgivere Ledige stillinger Internships Traineeordninger Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Industrimekaniker vis alle

ABB er ledende innen kraft og automasjon. Vi satser tungt på forskning og har lang tradisjon for utvikling av pålitelige og energieffektive teknologier. Vi har 2000 ansatte i Norge, men
Aibel AS er et av de største oljeserviceselskapene i Norge og er etablert innenfor fornybar energi. Selskapet har nesten 6000 medarbeidere og virksomhet i fem land, inkludert to verft i
KONGSBERG er et internasjonalt orientert, kunnskapsbasert teknologikonsern som leverer høyteknologiske systemer til kunder innen olje- og gassproduksjon offshore, handelsflåten, forsvar og romfart.
Vi søker hvert år nyutdannede sivilingeniører og siviløkonomer / masterstudenter til vårt traineeprogram. Som trainee i Mesta får du unike muligheter og et springbrett inn i egen karriere.
Rolls-Royce is a global business providing integrated power systems for use on land, at sea and in the air.

INTERESSERT I YRKET
Industrimekaniker ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

40 stillinger i 25 annonser Gå til stillingsøket

logo

Søknadsfrist: Fortløpende
Til flere av våre avdeling søker vi onshore teknikere innen følgende disipliner: Electronics Technician Mechanical Technician Arbeidsoppgaver elektronikktekniker Planlegging og gjennomføring av elektronisk vedlikehold og reparasjoner på bore og logge utstyr i henhold
logo

Flere steder
Søknadsfrist: Fortløpende
Som et ledd i å rekruttere nye medarbeidere og på samme tid være en samfunnsansvarlig bedrift, tar Havyard Ship Technology og Havyard Power & Systems hvert år inn nye lærlinger.
logo
Pon

Oslo
Søknadsfrist: Fortløpende
Som garantitekniker får du ansvaret for vurdering av garantispørsmål og behandling av tekniske saker opp mot Caterpillar og øvrige leverandører.  Du blir bindeleddet i garantitiden mellom serviceavdeling og våre leverandører. Arbeidet
logo

Søknadsfrist: Fortløpende
Kongsberg Evotec’s søker etter supervisor til monteringsavdelingen. Supervisoren sine abeidsoppgaver deles inn i 2 roller.
logo

Øyer
Søknadsfrist: 30.04.2014
Teknisk avdeling er en av bedriftens viktigste servicefunksjoner, og skal sikre at bygninger, produksjonsutstyr og andre tekniske installasjoner til en hver tid er vedlikeholdt og operative.
logo

Søknadsfrist: 30.04.2014
Wärtsilä er en global markedsleder innenfor komplette kraftløsninger for marine- og energimarkedene.
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

Akustikk - lydlære - omfatter vibrasjoner og utbredelse av disse i form av bølger som forplantes i alle typer materie både ved hørbare og ikke-hørbare frekvenser.
Anleggsleder eller byggleder har planen, koordineringen og kontrollen på et prosjekt fra dens begynnelse til slutt.
Arealplanlegging er en del av kommunenes planarbeid og foregår på flere ulike nivåer.
En arkitekt jobber med å planlegge, tegne og designe forskjellige typer hus, bygninger og anlegg.
En asfaltør jobber med asfaltering av veier og uteområder.
Automatiseringsfaget omfatter drift, vedlikehold og montasje av automatiserte systemer for kontroll, styring og regulering av automatiserte produksjonsprosesser og elektromekaniske systemer.
Automatiseringsingeniøren kan konstruere, drifte og vedlikeholde automatiserte systemer - det vil si systemer som henter data fra sensorer, overvåker, styrer og regulerer prosesser etter bestemte regler og mål.
Som avdelingsingeniør har du en teknologisk utdanning som gir jobbmuligheter i mange bransjer.
Som avioniker kan du få arbeid både innenfor både sivil og militær luftfart.
Sentrale arbeidsområder i banemontørfaget er nybygging og vedlikehold av jernbanespor.
En betongfagarbeider produserer betongkonstruksjoner til store byggverk, som høyhus, broer og damanlegg.
En Bu\id Manager er ansvarlig for å administrere bud som svar på ønsket forslag fra kundene.
En billakkerer reparerer eller endrer lakk på biler.
Som bilskadereperatør utfører du arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer. Bilskadereparatør går også under tittelen biloppretter.
Som bilskadereperatør utfører du arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.
Blikkenslagere produserer, moderniserer og reparerer ventilasjon, fasade og tak.
En blyglasshåndverker lager og restaurerer glassarbeider i vinduer, dører, fasader og interiører, og bidrar til å ivareta kulturarven.
En bore- og vedlikeholdsoperatør arbeider i alle faser av boreoperasjoner på rigg, plattform eller båt.
Som branningeniør har man ansvaret for bygnings - og brannsikkerheten.
En brønnoperatør jobber i offshorebransjen med olje- eller gassutvinning.