7574 stillinger 63011 arbeidsgivere 25996 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Elektriker

Velg temaside:

Jobbmuligheter hos
21 arbeidsgivere

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Elektriker. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

For arbeidsgivere som ansetter kandidater innen yrket Elektriker tilbyr vi muligheten til å helt gratis publisere informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger (les mer).
Arbeidsgivere Ledige stillinger Internships Traineeordninger Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Elektriker vis alle

Caverion er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner. I Norge er vi 3600 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og over 60 avdelingskontor i hele landet.

INTERESSERT I YRKET
Elektriker ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

99 stillinger i 65 annonser Gå til stillingsøket

logo

Søknadsfrist: Fortløpende
Til flere av våre avdeling søker vi onshore teknikere innen følgende disipliner: Electronics Technician Mechanical Technician Arbeidsoppgaver elektronikktekniker Planlegging og gjennomføring av elektronisk vedlikehold og reparasjoner på bore og logge utstyr i henhold
logo

Flere steder
Søknadsfrist: Fortløpende
Som et ledd i å rekruttere nye medarbeidere og på samme tid være en samfunnsansvarlig bedrift, tar Havyard Ship Technology og Havyard Power & Systems hvert år inn nye lærlinger.
logo

Bodø
Søknadsfrist: 30.04.2014
Caverion i Bodø består av ca. 120 medarbeidere, fordelt på alle tekniske fag og vi arbeider i de fleste tilfeller som teknisk totalentreprenør.Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige installasjoner i bygg
logo

Kristiansand
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsoppgaver Bidra til gjennomføring av oppdrag i henhold til bestillinger. Det kan typisk være luftlinjer, kiosk og kabelarbeid for høy- og lavspenning Bidra til utfylling av dokumentasjon som kreves for det enkelte
logo

Skedsmo
Søknadsfrist: 25.04.2014
Divisjon Elektro søker etter Elektromontører med erfaring og interesse innen jernbane/ T-bane. I vår satsing mot jernbane og T-bane søkes det etter elektromontør som kan bidra i utviklingen med baneteknisk
logo

Tromsø
Søknadsfrist: 31.05.2014
Caverion i distrikt Nord er totalleverandør av tekniske installasjoner i næringsbygg.Som en moderne aktør setter vi mål om gode økonomiske resultater ved å ha fokus på våre medarbeidere. Vår visjon
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

Akustikk - lydlære - omfatter vibrasjoner og utbredelse av disse i form av bølger som forplantes i alle typer materie både ved hørbare og ikke-hørbare frekvenser.
En aluminiumskonstruktør jobber med oppgaver relatert til aluminiumsplater og aluminiumsrør.
Anleggsleder eller byggleder har planen, koordineringen og kontrollen på et prosjekt fra dens begynnelse til slutt.
Arealplanlegging er en del av kommunenes planarbeid og foregår på flere ulike nivåer.
En asfaltør jobber med asfaltering av veier og uteområder.
Automatiseringsfaget omfatter drift, vedlikehold og montasje av automatiserte systemer for kontroll, styring og regulering av automatiserte produksjonsprosesser og elektromekaniske systemer.
Automatiseringsingeniøren kan konstruere, drifte og vedlikeholde automatiserte systemer - det vil si systemer som henter data fra sensorer, overvåker, styrer og regulerer prosesser etter bestemte regler og mål.
Som avdelingsingeniør har du en teknologisk utdanning som gir jobbmuligheter i mange bransjer.
Som avioniker kan du få arbeid både innenfor både sivil og militær luftfart.
Sentrale arbeidsområder i banemontørfaget er nybygging og vedlikehold av jernbanespor.
En betongfagarbeider produserer betongkonstruksjoner til store byggverk, som høyhus, broer og damanlegg.
En Bu\id Manager er ansvarlig for å administrere bud som svar på ønsket forslag fra kundene.
En billakkerer reparerer eller endrer lakk på biler.
En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler.
Som bilskadereperatør utfører du arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer. Bilskadereparatør går også under tittelen biloppretter.
Som bilskadereperatør utfører du arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.
Blikkenslagere produserer, moderniserer og reparerer ventilasjon, fasade og tak.
En blyglasshåndverker lager og restaurerer glassarbeider i vinduer, dører, fasader og interiører, og bidrar til å ivareta kulturarven.
Bokbinderen innbinder trykksaker som oftest bøker. Arbeidet gjøres ved bruk av ulike maskiner og i enkelte tilfeller for hånd.
En bore- og vedlikeholdsoperatør arbeider i alle faser av boreoperasjoner på rigg, plattform eller båt.