6772 stillinger 68745 arbeidsgivere 31808 jobbsøkere
Logg inn Registrer

KARRIEREMAGASIN

Velg temaside:
Sjåfør

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Sjåfør. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

Jobbmuligheter hos
2 833 arbeidsgivere
Arbeidsgivere Ledige stillinger Traineeordninger
Internships Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Sjåfør vis alle

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.
les mer...
Coca-Cola er verdens sterkeste og mest kjente merkevare! I Coca-Cola Enterprises ønsker vi at våre ansatte skal utvikle seg. Vår store organisasjon byr på mange utfordringer.
les mer...
VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss
les mer...
I REINERTSEN kan våre ansatte jobbe med alle områder i verdikjeden fra tidlig konseptutvikling gjennom prosjektering, innkjøp og fabrikasjon, til bygging/installasjon og drift/vedlikehold. Det er et mål at den enkelte medarbeider
les mer...
Vi i TINE søker motiverte medarbeidere som vil være med å løfte konsernet mot nye høyder. Vi har stort fokus på nytenkning og innovasjon og søker målbevisste og ambisiøse kandidater
les mer...

INTERESSERT I YRKET
Sjåfør?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

80 stillinger i 80 annonser Gå til stillingsøket

logo

Vestre Slidre
Søknadsfrist: Snarest
Vi søker etter yrkessjåfør med sertifikat CE for snarlig tiltredelse.
logo

Steinkjer
Søknadsfrist: 01.10.2014
Region MidtVest dekker selskapets asfaltvirksomhet fra Rogaland til Nord-Trøndelag.
logo

Oslo
Søknadsfrist: 26.09.2014
Ved Logistikk Norge, Bring Oslo, har vi ledige stillinger som sjåfører,(heltidsstillinger) for tiden ved Postens godssenter ,Alnabru.
logo

Fauske
Søknadsfrist: 25.09.2014
Ved Logistikk Norge, Bring Oslo, har vi ledige stillinger som sjåfører,(heltidsstillinger) for tiden ved Postens godssenter ,Alnabru.
logo

Bergen
Søknadsfrist: 05.10.2014
u vil inngå i et team med sjåfører, og vi søker etter deg som er selvstendig og ansvarsbevisst, og som arbeider med fokus på HMS.
logo

Ringerike
Søknadsfrist: 15.10.2014
Til vår asfaltfabrikk på Kilemoen søker vi Fabrikkoperatør/ blandeverksfører
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

En romfarer (eller astronaut/kosmonaut) er betegnelsen på en person som reiser utenfor jordas atmosfære (foretar romferd).
Befalsyrket er både psykisk og fysisk krevende, det stilles krav til både mental og fysisk kapasitet.
Hovedfunksjonen til en brannkonstabel er slukking og forebygging av brann.
En bussjåfør må være ansvarsbevisst og hensynsfull i trafikken, og sørge for at passasjerene kommer frem på en god måte.
Både styrmann og kaptein går under betegnelsen ”dekksoffiser”.
En forsker er en person som driver med forskning, og som sådan en bred og generisk betegnelse på en rekke typer vitenskapelige stillinger.
Konsulent er en svært bred stillingsbetegnelse, og yrkesbetegnelsen er ikke beskyttet.
Modell er en generell yrkesbetegnelse på en person som har som jobb å fremvise forskjellige bedrifters varer.
Nattevakt er en fellesbetegnelse som brukes om arbeidstid eller et yrke som innebærer arbeid på nattestid.
En offiser er en militær tjenestemann som utleder sin makt direkte fra en suveren myndighet, og således innehar en offisersfullmakt fra denne myndigheten.
Ombordansvarlig er den ansvarlige konduktør ombord på toget. Ombordansvarlig gir klarsignal til lokomotivføreren, som kjører toget.
Som postbud består arbeidet av å sortere og utlevere post til private husstander og til bedrifter.
Som pølsemaker jobber du i hovedsak med produksjon av alle typer pølser, kjøttpålegg, posteier, spekemat og andre produkter med kjøtt som råstoff.
Som sjøoffiser er du en leder med et stort ansvar for mennesker, økonomiske verdier og ofte miljøfarlige laster.
Som stipendiat er du ansatt ved en høgskole eller ved et universitet i Norge eller i utlandet. Målet for ansatte i stipendiatstillinger er i de aller fleste tilfeller å ta en doktorgrad.