KARRIEREMAGASIN

Velg temaside:
Sjåfør

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Sjåfør. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

Arbeidsgivere Ledige stillinger Traineeordninger
Internships Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Sjåfør vis alle

 • AF Gruppen
  AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.
  Avdelinger: Oslo
  10 stillingsannonser Frist
  Fortløpende
  Snarest
  01.04.2015
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Coca-Cola Enterprises Norge AS
  Vi har det som trengs for å skape suksess! Suksess krever imidlertid at de ansatte har et felles mål. En tørst etter å utforske nye territorier, flytte grenser og få spennende oppgaver i en virksomhet som utvikler seg raskt.
  Avdelinger: Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo
  1 stillingsannonse Frist
  09.12.2014
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Elkem
  Vi søker deg som vil jobbe med fremtidens miljø- og materialløsninger.
  Avdelinger: Kristiansand, Oslo, Kvam, Bremanger, Orkdal, Sørfold, Tana
  7 stillingsannonser Frist
  28.11.2014
  30.11.2014
  Snarest
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Posten Norge
  VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss i hele Norge og i Norden, som Posten og Bring. Posten rekrutterer konserntraineer med minimum sivil- eller mastergrad, og med variasjon og bredde i fagbakgrunn og interesser.
  Avdelinger: Trondheim, Bergen, Oslo
  Jobbmuligheter

  Se ledige stillinger på www.postennorge.no

 • REINERTSEN
  I REINERTSEN kan våre ansatte jobbe med alle områder i verdikjeden fra tidlig konseptutvikling gjennom prosjektering, innkjøp og fabrikasjon, til bygging/installasjon og drift/vedlikehold. Det er et mål at den enkelte medarbeider i REINERTSEN gjennom stadige nye utfordringer i prosjekter skal settes i stand til å gradvis ta nye utfordringer og mer ansvar, og slik sikres en kontinuerlig utvikling av egen kompetanse og karriere.
  Avdelinger: Utlandet, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo, Orkdal
 • Rekrutteringsprogrammer:
  TINE
  Vi i TINE søker motiverte medarbeidere som vil være med å løfte konsernet mot nye høyder. Vi har stort fokus på nytenkning og innovasjon og søker målbevisste og ambisiøse kandidater som leverer og skaper resultater for konsernet og seg selv.
  Avdelinger: Alta, Harstad, Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sarpsborg, Oslo, Ås, Tolga, Dovre, Lom, Ringebu, Klepp, Voss, Vik, Ørsta, Gjemnes, Rennebu, Meldal, Selbu, Verdal, Sømna, Tana
  Jobbmuligheter

  TINE - et sted med mange muligheter

  Uansett om du er lærling, markedsfører, matviter, økonom, ingeniør eller vil jobbe med logistikk er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør.

  HVORFOR VELGE TINE?

  TINE eier en komplett verdikjede fra bondegården og til produktene er ute i butikkhyllen. Vår verdikjede gir oss et stort spenn i type stillinger og mulige karriereveier. Dette gir alle TINE-ansatte store muligheter for utvikling innenfor konsernet.

  Springbrettet for nyskapning, god kvalitet og skikkelighet ligger i TINE medarbeidernes evne til å verdsetter våre atferdsverdier, vår unike råvare og de reale folkene som skaper arbeidskulturen.

INTERESSERT I YRKET
Sjåfør?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

61 stillinger i 61 annonser Gå til stillingsøket

logo

Flere steder
Søknadsfrist: 30.11.2014
Vi ønsker å styrke vår rekkverksavdeling i Nord og søker derfor etter en kompetent fagarbeider til Mesta spesialproduksjon.
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

Befalsyrket er både psykisk og fysisk krevende, det stilles krav til både mental og fysisk kapasitet.
Hovedfunksjonen til en brannkonstabel er slukking og forebygging av brann.
En bussjåfør må være ansvarsbevisst og hensynsfull i trafikken, og sørge for at passasjerene kommer frem på en god måte.
Både styrmann og kaptein går under betegnelsen ”dekksoffiser”.
En forsker er en person som driver med forskning, og som sådan en bred og generisk betegnelse på en rekke typer vitenskapelige stillinger.
Instruktør, en som gir instruksjon. Instruktør kan være yrkesbetegnelse, f.eks. i Forsvaret, i industrien, ved skoler (f.eks. landbruksskoler) og i annen opplæring (idrettsinstruktør, musikkinstruktør).
Konsulent er en svært bred stillingsbetegnelse, og yrkesbetegnelsen er ikke beskyttet.
Modell er en generell yrkesbetegnelse på en person som har som jobb å fremvise forskjellige bedrifters varer.
En offiser er en militær tjenestemann som utleder sin makt direkte fra en suveren myndighet, og således innehar en offisersfullmakt fra denne myndigheten.
Ombordansvarlig er den ansvarlige konduktør ombord på toget. Ombordansvarlig gir klarsignal til lokomotivføreren, som kjører toget.
Som postbud består arbeidet av å sortere og utlevere post til private husstander og til bedrifter.
Som pølsemaker jobber du i hovedsak med produksjon av alle typer pølser, kjøttpålegg, posteier, spekemat og andre produkter med kjøtt som råstoff.
Renholdsoperatører utfører renholdsarbeid i næringsbygg og hos virksomheter.
En røykdykker er brannkonstabel (brannmann) som har kurs i røykdykking.
Som sjøoffiser er du en leder med et stort ansvar for mennesker, økonomiske verdier og ofte miljøfarlige laster.
Som stipendiat er du ansatt ved en høgskole eller ved et universitet i Norge eller i utlandet. Målet for ansatte i stipendiatstillinger er i de aller fleste tilfeller å ta en doktorgrad.