5642 stillinger 67758 arbeidsgivere 30654 jobbsøkere
Logg inn Registrer

KARRIEREMAGASIN

Velg temaside:
Sjåfør

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Sjåfør. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

Jobbmuligheter hos
2 833 arbeidsgivere
Arbeidsgivere Ledige stillinger Traineeordninger
Internships Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Sjåfør vis alle

 • AF Gruppen
  AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.
  Avdelinger: Oslo
  7 stillingsannonser Frist
  Fortløpende
  31.10.2014
  Snarest
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Coca-Cola Enterprises Norge AS
  Coca-Cola er verdens sterkeste og mest kjente merkevare! I Coca-Cola Enterprises ønsker vi at våre ansatte skal utvikle seg. Vår store organisasjon byr på mange utfordringer.
  Avdelinger: Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo
  Jobbmuligheter

  I Coca-Cola Enterprises ønsker vi at våre ansatte skal utvikle seg. Vår store organisasjon byr på mange utfordringer, og vi legger til rette for internrekruttering og dyrke frem våre egne talenter. 

  Coca-Cola Enterprises Norge er en industri- og produksjonsbedrift som dekker hele verdikjeden for drikkevarer. Vi har stillinger på alle nivåer innen administrasjon (finans, IT, HR, kommunikasjon), markedsføring, salg, produksjon, lager og logistikk. Besøk våre karrieresider for å se ledige stillinger:

 • Rekrutteringsprogrammer:
  Posten Norge
  VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss i hele Norge og i Norden, som Posten og Bring. Posten rekrutterer konserntraineer med minimum sivil- eller mastergrad, og med variasjon og bredde i fagbakgrunn og interesser.
  Avdelinger: Trondheim, Bergen, Oslo
  6 stillingsannonser Frist
  07.09.2014
  01.09.2014
  10.09.2014
 • REINERTSEN
  I REINERTSEN kan våre ansatte jobbe med alle områder i verdikjeden fra tidlig konseptutvikling gjennom prosjektering, innkjøp og fabrikasjon, til bygging/installasjon og drift/vedlikehold. Det er et mål at den enkelte medarbeider i REINERTSEN gjennom stadige nye utfordringer i prosjekter skal settes i stand til å gradvis ta nye utfordringer og mer ansvar, og slik sikres en kontinuerlig utvikling av egen kompetanse og karriere.
  Avdelinger: Utlandet, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo, Orkdal
 • Rekrutteringsprogrammer:
  TINE
  Vi i TINE søker motiverte medarbeidere som vil være med å løfte konsernet mot nye høyder. Vi har stort fokus på nytenkning og innovasjon og søker målbevisste og ambisiøse kandidater som leverer og skaper resultater for konsernet og seg selv.
  Avdelinger: Alta, Harstad, Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sarpsborg, Oslo, Ås, Tolga, Dovre, Lom, Ringebu, Klepp, Voss, Vik, Ørsta, Gjemnes, Rennebu, Meldal, Selbu, Verdal, Sømna, Tana
AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.
les mer...
Coca-Cola er verdens sterkeste og mest kjente merkevare! I Coca-Cola Enterprises ønsker vi at våre ansatte skal utvikle seg. Vår store organisasjon byr på mange utfordringer.
les mer...
VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss
les mer...
I REINERTSEN kan våre ansatte jobbe med alle områder i verdikjeden fra tidlig konseptutvikling gjennom prosjektering, innkjøp og fabrikasjon, til bygging/installasjon og drift/vedlikehold. Det er et mål at den enkelte medarbeider
les mer...
Vi i TINE søker motiverte medarbeidere som vil være med å løfte konsernet mot nye høyder. Vi har stort fokus på nytenkning og innovasjon og søker målbevisste og ambisiøse kandidater
les mer...

INTERESSERT I YRKET
Sjåfør?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

58 stillinger i 58 annonser Gå til stillingsøket

logo

Lenvik
Søknadsfrist: Snarest
Vi har ledig et vikariat med varighet frem til 01.01.15, med mulig forlengelse.
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

En romfarer (eller astronaut/kosmonaut) er betegnelsen på en person som reiser utenfor jordas atmosfære (foretar romferd).
Befalsyrket er både psykisk og fysisk krevende, det stilles krav til både mental og fysisk kapasitet.
En bussjåfør må være ansvarsbevisst og hensynsfull i trafikken, og sørge for at passasjerene kommer frem på en god måte.
Både styrmann og kaptein går under betegnelsen ”dekksoffiser”.
En forsker er en person som driver med forskning, og som sådan en bred og generisk betegnelse på en rekke typer vitenskapelige stillinger.
Instruktør, en som gir instruksjon. Instruktør kan være yrkesbetegnelse, f.eks. i Forsvaret, i industrien, ved skoler (f.eks. landbruksskoler) og i annen opplæring (idrettsinstruktør, musikkinstruktør).
Konsulent er en svært bred stillingsbetegnelse, og yrkesbetegnelsen er ikke beskyttet.
Modell er en generell yrkesbetegnelse på en person som har som jobb å fremvise forskjellige bedrifters varer.
Nattevakt er en fellesbetegnelse som brukes om arbeidstid eller et yrke som innebærer arbeid på nattestid.
En offiser er en militær tjenestemann som utleder sin makt direkte fra en suveren myndighet, og således innehar en offisersfullmakt fra denne myndigheten.
Ombordansvarlig er den ansvarlige konduktør ombord på toget. Ombordansvarlig gir klarsignal til lokomotivføreren, som kjører toget.
Som pølsemaker jobber du i hovedsak med produksjon av alle typer pølser, kjøttpålegg, posteier, spekemat og andre produkter med kjøtt som råstoff.
Renholdsoperatører utfører renholdsarbeid i næringsbygg og hos virksomheter.
En røykdykker er brannkonstabel (brannmann) som har kurs i røykdykking.
Som stipendiat er du ansatt ved en høgskole eller ved et universitet i Norge eller i utlandet. Målet for ansatte i stipendiatstillinger er i de aller fleste tilfeller å ta en doktorgrad.