8987 stillinger 62913 arbeidsgivere 25905 jobbsøkere
Logg inn Registrer

Sjåfør

Velg temaside:

Jobbmuligheter hos
13 arbeidsgivere

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Sjåfør. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen dette yrket slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. Du kan også lese om relaterte yrker og finne relaterte jobbmuligheter gjennom dem.

For arbeidsgivere som ansetter kandidater innen yrket Sjåfør tilbyr vi muligheten til å helt gratis publisere informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger (les mer).
Arbeidsgivere Ledige stillinger Internships Traineeordninger Artikler Yrker

Profilerte arbeidsgivere, Sjåfør vis alle

Coca-Cola er verdens sterkeste og mest kjente merkevare! I Coca-Cola Enterprises ønsker vi at våre ansatte skal utvikle seg. Vår store organisasjon byr på mange utfordringer.
VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss

INTERESSERT I YRKET
Sjåfør ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

108 stillinger i 107 annonser Gå til stillingsøket

logo

Ål
Søknadsfrist: 18.04.2014
Vi ønsker å tiltrekke oss dyktige fagarbeidere, som: høvelfører – lastebilsjåfør og maskinkjørere. Arbeidsområde er hele Hallingdal.
logo

Sandefjord
Søknadsfrist: 20.04.2014
Driftskontrakten Vestfold Syd omfatter driftsområde fra Andebu i nord til Nevlunghavn i sør.
logo

Søknadsfrist: 21.04.2014
Vi søker etter dyktige personer med erfaring fra tungtransport.
logo

Karmøy
Søknadsfrist: 30.04.2014
Til vårt driftsområde i Rogaland søkes det etter dyktige fagarbeidere til å utføre drifts- og vedlikeholdsoppgaver av veinettet på Haugalandet Oppmøteplass er Husøy på Karmøy, så det er en fordel
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Relaterte yrker vis alle

En romfarer (eller astronaut/kosmonaut) er betegnelsen på en person som reiser utenfor jordas atmosfære (foretar romferd).
Befalsyrket er både psykisk og fysisk krevende, det stilles krav til både mental og fysisk kapasitet.
Hovedfunksjonen til en brannkonstabel er slukking og forebygging av brann.
En bussjåfør må være ansvarsbevisst og hensynsfull i trafikken, og sørge for at passasjerene kommer frem på en god måte.
Fengselsbetjenten har ansvaret for sikkerheten til både de innsatte og ansatte i fengselet, i tillegg til sikkerheten til de utenfor fengselet.
En flygeleder eller flyveleder har som hovedoppgave å forhindre sammenstøt mellom luftfartøy på bakken og i luften, samt sørge for en rask og effektiv trafikkavvikling, gi råd og informasjon til luftfartøy i sitt område samt varsle og bistå redningstjenesten ved uhell eller ulykker.
Flyinstruktører lærer fremtidige piloter å fly privatfly og trafikkfly.
En forsker er en person som driver med forskning, og som sådan en bred og generisk betegnelse på en rekke typer vitenskapelige stillinger.
Instruktør, en som gir instruksjon. Instruktør kan være yrkesbetegnelse, f.eks. i Forsvaret, i industrien, ved skoler (f.eks. landbruksskoler) og i annen opplæring (idrettsinstruktør, musikkinstruktør).
En lokfører har som jobb å føre tog for de forskjellige jernbaneselskapene på det nasjonale jernbanenettet.
Som maler vedlikeholder, fargelegger, dekorerer og restaurerer du innvendige og utvendige overflater i bygninger og konstruksjoner.
Modell er en generell yrkesbetegnelse på en person som har som jobb å fremvise forskjellige bedrifters varer.
Som murer lager du både nytt murverk og rehabiliterer og restaurererer gammelt murverk.
En navigatør er personen ombord på et skip eller fly som er ansvarlig for navigasjonen.
En offiser er en militær tjenestemann som utleder sin makt direkte fra en suveren myndighet, og således innehar en offisersfullmakt fra denne myndigheten.
Ombordansvarlig er den ansvarlige konduktør ombord på toget. Ombordansvarlig gir klarsignal til lokomotivføreren, som kjører toget.
Som pilot er du sjef i flyet og har ansvar for besetning, passasjerer og last.