<  
>  
Stillingsannonse

Nets Nets har startet sin agile reise. Har du lyst til å ta rollen som vår Agile Coach?

Søknadsfrist : 05.12.3019

Stillingsbeskrivelse

Corporate Services tilbyr en rekke løsninger for å gjennomføre kontobaserte betalinger mellom bedrifter og sluttbrukere, samt løsninger innen digital identifikasjon. Dette inkluderer blant annet produkter slik som AvtaleGiro og eFaktura i Norge. Corporate Services leverer også infrastrukturen som benyttes av banker for clearing og avregning mellom bankene for at betalinger skal kunne gjennomføres. Nå fortsetter vi på vår agile reise, og søker en fokusert og inspirerende agile coach!

Produktutviklingen står høyt på agendaen i Nets. Teamene du vil coache utvikler betalingsløsninger som du helt sikkert kjenner godt fra før, og AvtaleGiro og eFaktura er som nevnt et par av dem. Vi leverer også de nasjonale digitale identitetsløsninger. I lys av at Fintech tar store steg mot sømløse og automatiserte betalings- og forretningsprosesser, gjør vi mange spennende endringer, blant annet i måten å organisere våre team på. Vi trenger derfor en Agile Coach som kan være med på å veilede og jobbe med nettopp disse teamene slik at de når sine mål.

Hos oss vil du jobbe sammen medlederteamet, tverrfaglige utviklingsteam og deres agile ambassadører for å viske ut linjene mellom forretning og IT. Du vil jobbe med hele verdikjeden, med sparringspartnere i de andre nordiske landene. Sammen skal vi drive frem den agile reisen i selskapet gjennom læring, personlig utvikling og organisasjonstilpasning. Hos Nets vil du bli en del av et internt agilt community i vekst, i en nyopprettet rolle, som vil være plassert sentral i Tech i Corporate Services, og rapportere til Transformation Manager, Thomas Andre Lund. Dette gir deg spillerom til å jobbe på tvers av hele fagområdet, og i hele verdikjeden.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har erfaring med produktledelse eller som Scrum Master, som har ambisjoner og stor lidenskap for faget! Du ønsker å være med på å bane vei og å være en god sparringspartner. Du trives med å skape endring og å ta en viktig rolle i det tverrfaglige samspillet. Tidligere har du jobbet med tverrfaglige agile metodikker som SAFe, LESS eller Scrum@Scale og har erfaring med, og en lidenskap for å inspirere og å veilede. Som person er du strukturert, ambisiøs og fokusert på kvalitet. Du vil trenge å være både praktisk og operasjonell i din fremgangsmåte, og ha fokus på hvordan du skal dyrke frem endring. Vi er et internasjonalt selskap, og det er derfor viktig at du er komfortabel på engelsk, både skriftlig og muntlig.

Din karriere i Nets!
Vi i Nets vil tilby deg en viktig stilling i et sosialt og kompetent miljø i en endringsvillig organisasjon på kontoret i Oslo. Vi jobber mot en "one-company approach" til utvikling, innovasjon og forretning. Du vil få muligheten til å tenke utenfor boksen og jobbe sammen med forretningsområdene for, slik at nye teknologier og trender smelter sammen og blir til innovative produkter. Miljøet er uformelt og takhøyden er stor, og Nets kan tilby en arena for sosiale og faglige aktiviteter. Vi er opptatte av å kunne tilby deg spennende og utfordrende oppgaver, og du vil få muligheten til å vokse, både faglig og personlig. Vi har selvsagt en konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål, eller vil du høre mer? Ta kontakt med Kristian Clifford eller Elisabeth Langseth!




Adresse: Haavard Martinsens vei 54,0978 Oslo

Om arbeidsgiveren
Les mer om Nets

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 05.12.3019

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Nettpartner sin divisjon for Distribusjon har fast avtale innen vakt og beredskap med Elvia i Oslo. Vi har i dag
15.05.2024 Oslo
Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
30.06.2024 Trondheim
Möchtest du spürbar etwas bewirken? Wir möchten einen wertvollen Beitrag zur Bewältigung von einigen der drängendsten Herausforderungen der Welt leisten.
28.04.2024 Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Flere steder
Vil du bli en del av vårt fantastiske team på sikkerhet? Vi er nå på jakt etter en serviceleder som
10.05.2024 Bergen
Ved vårt kontor i Verdal ønsker vi oss flere elektrikere/automatikere som vil bli involvert i og knyttet til vårt FM
Snarest Verdal
Er du klar for en ny utfordring? Vi er på jakt etter en ny serviceleder på rør! Avdelingen vår består
31.05.2024 Bergen
Vis alle 36.822 ledige stillinger