<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Intensiv Sandnessjøen, Akuttmedisinsk klinikk, Helgelandssykehuset Intensivsykepleier/ anestesisykepleier

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å jobbe sammen med inkluderende kollegaer på vakre Helgeland? 

Ved intensivavdelingen i Sandnessjøen søker vi nå 2 x intensivsykepleier/ anestesisykepleier til 100 % fast ansettelse.  

Intensivavdelingen i Sandnessjøen er en akuttavdeling der alle kjenner alle, og hvor vi spiller hverandre gode i teamarbeid rundt pasientene. Vi har nå en stab med god variasjon både i alder og kjønn. Staben består av spesialsykepleiere, erfarne sykepleiere og sykepleiere med mindre fartstid. 

Avdelingen har 10 senger totalt der 3 i hovedsak er intensivplasser. Vi tar i mot akutte og elektive kirurgiske og medisinske pasienter, både voksne og barn, og inngår i de fleste teammottak på huset. Vi har også postoperativ overvåkning i avdelingen der vi rullerer på vaktene. Ved å jobbe på et lokalsykehus får man et mangfold av pasienter med forskjellige plager og må være god på veldig mye forskjellig. 

Helgelandssykehuset har delte funksjoner mellom hovedsykehuset i Sandnessjøen, akuttsykehuset på Mo i Rana, sykehuset i Mosjøen og DMS i Brønnøysund. Utvikling av nye Helgelandssykehuset gjør at vi har en spennende fremtid i møte. Med klinisk gjennomgående klinikkstruktur blir vi godt kjent med de andre intensivavdelingene der vi deler erfaringer og faglig kompetanse, og blir dermed et større faglig miljø.

Om du ønsker å jobbe hver 4. helg og bli en del av dette teamet, håper vi at nettopp du søker! Nøl ikke, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale hvis dette virker interessant.


Arbeidsoppgaver

  • På intensiv jobber du ofte en til en med de dårligste pasientene på sykehuset som trenger tett oppfølging. Noen har behov for pustestøtte som NIV og respirator, mens andre har behov for sirkulasjonsstøtte og/ eller annen tett overvåkning.
  • Du deltar i BEST- team der vi har mottak av traume, kirurgiske/ eller medisinske dårlige voksne, barn/ nyfødte og stansteam.
  • Vi har daglig et tett og godt samarbeid med anestesi, leger, fysioterapeuter, radiografer, bioingeniører og andre, og lærer mye av hverandre. 
  • Avdelingen du jobber i har også telemetriovervåkning og har støttefunksjon til sengepostene i form av mobil intensivsykepleier.

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som sykepleier med videreutdanning innen intensivsykepleie eller anestesisykepleie
  • Det er en fordel om du har erfaring innen sykehus og/eller akuttmiljøet 
  • Gode norskkunnskaper er nødvendig, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi jobber med veldig sårbare pasienter, traumatiserte mennesker og deres pårørende som også kan være i sjokk. I akuttmiljøet må du beherske uforutsigbarhet og travle dager, men likevel være trygg og rolig. Du må holde deg oppdatert og ikke være redd for å vise dine styrker. Det er kultur for å lære av hverandre og hjelpe hverandre hvis man er usikker i situasjonen, det er ingen skam å stille spørsmål. 

Vi tilbyr

  • Opplæringsperiode. 1-2 mnd. avhengig av kompetanse/erfaring
  • 12 timers vakter hver fjerde helg
  • Tredelt turnus
  • Mye sosialt samvær i avdelingen
  • Fantastisk kystnatur med høye fjell og den fineste skjærgården
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

Kontaktinformasjon

Marte Solfjeld Pettersen, Enhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon Remy Andrè Mathisen, Assisterende leder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Helgelandssykehuset HF Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon68 Stillingsprosent: 100% Fast Startdato: 01.03.2024 Søknadsfrist: 31.03.2024

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Helgelandssykehuset HF er en av regionens største kompetansebedrifter, med cirka 1700 medarbeidere på Helgeland. Helgelandssykehuset tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatisk og psykisk helse, og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell og investerer i din videreutdanning. Helgelandssykehuset satser betydelig på forskning og innovasjon. Våre medarbeideres kompetanse og profesjonalitet er grunnleggende for at vi skal nå visjonen om å skape Norges beste lokalsykehus, med det beste tilbudet for pasientene.  Vi setter alltid pasientene i fokus. I god samhandling med våre samarbeidspartnere og omgivelsene skal vi sikre gode og trygge helsetjenester basert på våre verdier; kvalitet, trygghet, respekt og lagspill.

Helgelandssykehuset har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Vi oppfordrer derfor personer med kompetanse innen sør-samisk språk og kultur til å søke.

Helgelandssykehuset HF ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi forplikter oss til å kalle inn kvalifiserte søkere i henhold til dette, til alle utlyste stillinger.

Vi benytter oss av bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.
Les mer om Intensiv Sandnessjøen, Akuttmedisinsk klinikk, Helgelandssykehuset

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Er du vår nye Regnskapskonsulent?Vi er en gjeng med 7 dedikerte og engasjerte regnskapskonsulenter på Hamar som hver dag sørger
09.05.2024 Hamar
Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
22.05.2024 Bærum
Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
12.05.2024
Som fagingeniør POL (Petroleum, Oil and Lubricants) vil din rolle innebære å ha overordnet faglig ansvar i regionen for drivstoff,
12.05.2024 Ullensaker
Vår avdeling i Tromsø er i stor vekst og vi søker nå en prosjektleder som også får ansvar som faglig
24.05.2024 Tromsø
Trives du med å jobbe tett på folk og yte service? Da kan du være aktuell for teamet vårt.Oris Dental
12.05.2024 Trondheim
Trives du med å jobbe tett på folk og yte service? Da kan du være aktuell for teamet vårt.Oris Dental
12.05.2024 Moss
Vi har ledig stilling som avtaleansvarlig for leveranser av tjenester innen drift, alliert trening og øvelser, skader, vaktavtaler og administrative
20.05.2024 Oslo
Vis alle 40.484 ledige stillinger

Fakta om Intensiv Sandnessjøen, Akuttmedisinsk klinikk, Helgelandssykehuset