<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Energimontør/KL-Montør

Søknadsfrist : 16.06.2024

Stillingsbeskrivelse

Vi søker Energimontør/KL-montør til vår banevirksomhet.

Stillingen vil inngå i Veidekke Bane sin elektroavdeling med våre 40 dyktige fagarbeidere. Vi påtar oss oppdrag over hele Norges jernbanenett, så det må påregnes reisevirksomhet. Arbeidsoppgavene vil være varierende fra små korte prosjekter til større og mer langvarige prosjekter. Som energimontør/Kl-montør hos oss vil du få store muligheter til å planlegge og påvirke din egen arbeidsdag.

 

Arbeidsoppgaver

  • Utbygging, kontroll og vedlikehold av kontaktledningsanlegg
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

 

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som Energimontør
  • KL-montør med erfaring med bygging og vedlikehold av kontaktledningsanlegg er en fordel
  • Førerkort KL. BE, gjerne C også
  • Godkjent hovedsikkerhetsvakt (HSV), leder for el-sikkerhet (LFS) er en fordel.

Du tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet. Har du også erfaring med å lede arbeidslag vil det være en fordel.

Vi søker etter deg som kan formidle avanserte detaljer både muntlig og skriftlig på en enkel måte. Du må beherske dataverktøy da dokumentasjon foregår elektronisk. Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn.

Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse.

 

Profil

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne ta et overordnet ansvar. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet, god kommunikasjon og samarbeid med andre faggrupper. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag.

 

Vi tilbyr

Om du blir med oss som energimontør/KL-montør blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. For oss er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene vil bli gitt.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge. I tillegg har vi firmahytter, bedriftsidrettslag og foreninger som du kan delta i.

 

Kontakt

Ole Jonny Hvitås

930 36 717

 

Søknadsfrist: 16.06.2024

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 16.06.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAI 31
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Teknisk tegner 2D/3D designer
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker og student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
22 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke